maanantai 26. marraskuuta 2012

Viikko vierähtänyt

Tahvin ja Iin leikkauksista on tänään viikko.

Tahvin toipuminen ei pitkään vienyt. Iltaiset reviirintarkastusjollotukset ovat jo jääneet; merkkailut ovat vähentyneet kymmenistä muutamaan päivässä. Kaiken huipuksi Tahvi on alkanut peittelemään näitä vähäisiäkin merkkauksia kaapimalla lattiaa (ilmeisen) pahan hajun vierestä. :)

Iin haava näyttää oikein hyvältä joskin kudosturvotusta on melkoisesti. Ii antaa onneksi sukkapuvun olla nätisti päällä - olisi antanut kaulurinkin mutta se on meidän koiraportillisessa ja hakasovellisessa kodissamme turhan hankala kapistus. Antibioottikuuri on juuri loppunut ja tämän viikon lopulla katsellaan puvustakin luopumista. Ii on viettänyt toipilasajan kahdella tapaa: sylissä tai Kimmon kainalossa.

Lauma on oikein sopuisa ja elämä on leppoisan... kissamaista.

Kissaperheen koirakin osaa ottaa elämän kissamaisesti
Ystävykset
Kung Fu -Kimmo?
Yaawnn...
(Tylsät jutut?)

6 kommenttia:

 1. On teillä mahtava pesue siellä. Bannerin esittelyä on suorastaan hengästyttävää lukea. Koiralta vaaditaan kyllä luonnetta, että pärjää tuossa joukossa :)

  VastaaPoista
 2. Meille on kyllä osunut paras mahdollinen koira. Rakastaa lapsia, tulee juttuun kissojen kanssa eikä stressaa mistään.

  Lauma kuulostaa kerrottuna tosiaan paljolle - mutta kas kummaa kun näitä ei sittenkään tunnu olevan niin valtavasti..? Kertonee toimivasta laumasta ja hyvä niin. <3

  VastaaPoista
 3. Joo, on se Kung Fu koska isikissakin on Kung Fu Panda xD. Himmeet "tassuvarsi-lihakset"!!. Ja Ii niin ystävää, Tamsikin ottaa rennosti. Helppo elämä *sydän*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kung Fu Panda. *reps*
   Mähän sanoin, että Kimmo on atleetti - tässä se näkee. Tiukkaa lihasta eikä mitään massuja. ;)
   Tams ei edes tiedä, mitä stressi on; helppohan sen on kun on turvallinen paikka laumassa kissojen alamaisena. :D

   Poista
 4. Ihanaa, että toipuminen on lähtenyt molemmilta hyvin käyntiin, energiaa erityisesti Iille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, energiat välitetty paijauksen, pusujen ja rapsutusten muodossa. ♥

   Poista