tiistai 4. joulukuuta 2012

Reissu takana

Mitäpä menneestä viikonlopusta voi sanoa?

Mahtava reissu, hyvää seuraa, Jemsu menestyi yli kaikkien odotusten - aika lailla unelmaviikonloppu!

Jemmis tutkailee hotellihuonetta
Antti-myrsky tarjoili matkavuoristorataa perjantaina kun lauttailimme Hki-Tallinna -välillä ja sunnuntai-iltana kun ajelimme Latviasta Tallinnaan, lunta tuli seinänä - mutta nämä olivat vain mausteita kakussa. ;)

Jemmis oli lauantaina arvostelussa Aleksey Shchukinilla. Yleisvaikutelmaltaan "Sweet, tender, easy going girl" sai hienon arvostelun ja Aleksey kuittasi tp-valinnan vähäeleisesti ojentamalla NOM-kortin meille nähtyään kaksi muuta hänellä arvosteltavana ollutta aikuista naarasta. Olin kyllä aidosti yllättynyt - vastassa oli _hienoja_ kissoja.

Jemmis myös valmistui lauantaisella sertillään ja on nyt IC (International Champion).

Panelihäkkejä katsellessani ihmettelin kun vastustajalle ei ollut merkitty paikkaa. Lopulta olikin niin, että Saarelan Veikon nominoima aikuinen naaras (OSH bs 22 AR*Shasa Kianga JW) ei paneliin ilmaantunut ja Jemmis sai pokata BIS-palkinnon!! Wo-hou!!!

Jemmis esiintyi molempina päivinä _upeasti_
Stéphanie Serraïn kantamana
Sunnuntaina meidän tuomarimme oli Ad de Bruijn. "Lovely, well balanced girl" sai jälleen hyvän arvostelun ja kun edellispäivänä panelista puuttunut vastustaja ei ilmaantunut arvosteluun, Ad nominoi Jemsun toivottaen onnea paneliin.

Panelivastustajana oli edellisenä päivänä Jemmiksen kanssa samalla tuomarilla ollut FI*Loveoriental Isla Bonita (OSH n 24). Hieman ihmetytti kun kissan häkkiin tuonut nainen kävi moneeen, moneen kertaan siivoamassa kissan takamusta sen odottaessa aikuisten naaraitten vuoroa. Mahtoiko kissalla olla hieman vatsavaivoja??

En uskaltanut toivoa hirmuisesti mutta niin vain kuulutettiin "With both votes... number 239, the balinese..."!!!

Ihanaa, mahtavaa, upeaa!!

Jemmis herätti huomiota yleisön keskuudessa etenkin sunnnuntaina - ja olihan se koko näyttelyn ainoa pitkäkarva itämainen (!!).

"Olenhan mä aika herkku, tiedetään..."
Pitkäkarvoista puheenollen: sunnuntaina sain esitellä arvostelujen päällekkäisyyden vuoksi myös samassa reissussa olleen Markun CFA CH & FIFE GIC Kultaviiksen Annabellan JW (kuva täällä). Bella saikin samana päivänä oman tuomarinsa äänen myös panelissa!

Pakko loppuun erikseen kehaista matkanjärjestäjää. Lähtösatamasta eteenpäin loppu sujui kuin itsekseen. Aikataulut, hotellien ovikortit, ruoka- ja ostospaikat ja muut hoituivat kuin rasvattuna eikä tarvinnut itse huolehtia kuin omat romppeensa paikasta toiseen.
Saarenpään kissanäyttelymatkalle minä lähden toistekin!

Samaan aikaan samassa hallissa järjestetyn  WCA:n
näyttelyssä oli palkintona mm. taulutelevisio. :)
Kuva: Tessa
PS. Kimmo-mies ♥ oli myös Latviassa mutta annan Hannan kertoa Kimmon kuulumiset omassa blogissaan.


6 kommenttia:

 1. Jemsu, niin kaunis ja ihana ♥ Ja ainoa pitkäkarva, mitä ihmettä..? Missä ovat kaikki Baltian maiden puuhkahännät :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jemmis kiittää kehuista. ♥ On se kyllä kiva tyttö - sopivasti kilpparimausteinen, rento ja reipas. Oikein passeli edustamaan ainoanakin pitkäkarvana (ei se määrä vaan laatu?!). ;)

   Poista
 2. Baltiassa aika vähän on pitkäkarvoja, se on ihan tosi. Suomihan tunnetaan hyvistä pitkäkarvoista :).

  Iso Kiitos Ninalle että palautti K:n takaisin Iskälle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä yksi niistä syistä, miksi hurineesien kanssa on kiva näyttelyissä käydä; ihmiset näkevät, että ihanaa itämaista luonnetta & eleganssia saa pidemmälläkin karvanlaadulla. ♥

   Iso KIITOS itsellesi. ♥ K touhusi ja hurmasi ja matkusti kuin unelma. Hotellihuoneessakin oli paljon enemmän eloa kuin siellä oli Lentävä Bico. :D
   Isi on onnellinen kun sai poikansa takaisin kainaloon.
   Kaikki ovat tyytyväisiä. ♥

   Poista
 3. Todellakin yllättäävää että pitkäkarvoja ei ollut enemmän edustettuina, mutta saipahan Jemmis ansaitsemansa huomion :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhytkarvapuolen extremempi ulkomuoto luultavasti viehättää enemmän - ja toki ne myös yleisesti ottaen menestyvät paremmin näyttelymaailmassa.

   Tämän vuoden suomalainen kastraattinaaras-WW oli jonkun mukaan ensimmäinen pitkäkarva voittaja ikinä (pitäneekö tosiaan paikkansa?). Ehkä samaan jonain vuonna pystyy myös balineesi... ;)

   Poista