perjantai 17. helmikuuta 2012

Pesä tyhjenee

Taas pari viikkoa on vierähtänyt yhdessä silmänräpäyksessä. Teekakkoset täyttivät eilen torstaina 14 viikkoa.

Vatsatauti jäi miedompana versiona nurkkiin vähän pidemmäksikin aikaa ja lopulta kiikutin katraan CatVetiin tarkastettavaksi. Pentujen yleiskunto oli sairastelusta huolimatta erinomainen eikä verikoekaan näyttänyt pikku tulehdusta kummempaa. Tältä pohjalta arvelu oli, että pentujen vatsoja sekoitti jokin bakteeri, jonka pyöriminen katkaistiin antibioottikuurilla. Tukihoitona syötiin Probiocin-nimistä maitohappobakteerivalmistetta - ja näillä eväillä vatsat asettuivatkin pikavauhdilla. Tämä mahdollisti myös luovutuksen aloittamisen.

Ensimmäisenä kotipesän jätti eilen pieni suuri kaunotar Nala. Nala muutti Nurmijärvelle Heidin silmäteräksi. Onnea uuteen kotiin, murunen - ja onnea myös uudelle kodille! Toivottavasti siniset itämaiset kaunokaiset ja koiraystävä ottavat pienen hyvillä mielin vastaan.


Samoin eilen illalla uuteen kotiinsa Helsinkiin lähti sininaamio Hantta. Hantan uudessa kodissa odotti jo toinen Willicon-siamilainen - ja kunhan tytöt löytävät yhteisen sävelen, he järjestävät omistajalleen Kaille varmasti paljon touhua ja tohinaa. Onnea elämään myös Hantta-rakkaalle - ja omistajalle onnentäyteistä tulevaisuutta tyttökaksikon kanssa!


Tänään Hurinesia hiljenee suorastaan dramaattisesti sillä Tihrun, Jemsun ja Iin lisäksi pakkaan autoon jäljellä olevista pennuista Damonin (ent. Arska) ja Ebenin (ent. Eemeli). Pojat lähtevät mukaan Jyväskylään näyttelyturisteiksi ja jatkavat sieltä omiin koteihinsa huomenna lauantaina. Tervetuloa bongaamaan meidät - sunnuntainakin ollaan paikalla; tosin silloin jo ilman näitä pikkumiehiä.

Damon (Willicon Ma Choi Lee)
Eben (Willicon Wel Mui Lee)
Valtavan haikeaa pienten töminätassujen maailmalle lähtö on, mutta onhan tämä hetki ollut alusta asti tiedossa. On kuitenkin ihana nähdä ja kuulla, kuinka kovasti pieniä uusissa kodeissa odotetaan ja tietää, että jokaisesta tulee rakastettu ja hellitty perheenjäsen. Ennen kaikkea on ollut suuri ilo ja etuoikeus saada seurata näitten upeitten nuorten kissojen kasvua elämän alkutaipaleella. Iso, lämmin kiitos siis jälleen kerran Evelle, joka tämän kaiken on mahdollistanut. ♥

Piipa (Willicon Po Goi Lee) muuttaa uuteen kotiinsa maaliskuussa
Taavetti (Willicon Chil Lai Lee) jää kotiin

4 kommenttia:

 1. Kiitos Nina Sinulle! tämän huikeanmuikean pupukuusikon luotsaamisesta luovutusikään. Parempaa hoitoa ja enemmän rakkautta eivät olisi pienet kissanalut voineet saada :) <3.

  Kiitos myös perheen miespuolisille kissanhoitajille ja sosiaalistajille.

  VastaaPoista
 2. On nuo kyllä niin ihania, kuten ny pennut aina ylipäätään, että senkään vuoksi itestä ei ois kasvattajaksi tai edes sijaiskodin antajaksi, sitä ku niin mielellään pitäis kaikki otukset omissa nurkissa pyörimässä ja se luopuminen ois aivan kamalaa, niin välttämätöntä kuin se oiskin. :p

  VastaaPoista
 3. Nala näyttää tuossa kuvassa älyttömän kauniilta. Kauniita ovat muutkin.
  Luopuminen noista mussukoista ei varmastikaan ole helppoa.

  VastaaPoista
 4. Näitä tulee aivan hirveä ikävä, suloisia lapsosia joiden kasvua oli ihanaa seurata :') Ja ÄÄRIMMÄISEN PALJON ONNEA Jemsulle hyvän näyttelymenestyksen johdosta ♥♥♥

  VastaaPoista