maanantai 9. toukokuuta 2011

Sitä sun tätä

Hurinesian palveluskunta on ollut harmittavan alavireistä viime aikoina. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö kissoilla riittäisi virtaa. Itse asiassa palveluskunnan tarjoamien aktiviteettien määrä vaikuttaisi olevan kääntäen verrannollinen kissoilla käytössä olevan energian määrään.

Uusi Sturdi saapui Saksan maalta ja sen (oheistilpehööreineen) hyväksyivät niin tulevat käyttäjät  kuin kotijoukot. Myös palveluskunta on ostokseen tyytyväinen ja odottaa malttamattomana tositoimia. :)Erityishuomiota sai Sturdin oheislahjana saapunut valerianahiiri - se pehmitti täysin etenkin Reppiksen pään.


Itse asiassa Reppis näki huuruisimpina hetkinään peräti kummituksia.


Jemsu laajensi ulkoilualuettaan ja totesi, että hevoset ovat paljon suurempia läheltä katsottuna.


Sen lisäksi Jemsu huomasi, että pienetkin otukset voivat tuoksua todella pelottavilta.


Äitienpäiväaamuna Jemsu testasi uutta (leijonavaikutteista?) lookia.


Muuten prinsessa on lähinnä keskittynyt epäonnistumaan valokuvissa. Enemmän tai vähemmän.Bonuksena: kuva siitä kun kissat melkein onnistuivat postittamaan Möhkötassun sinne, minne se itse asiassa kissojen mielestä kuuluisi (eli luultavasti hyvin, hyvin kauas).


Valkoinen on toipunut järkyttävästä kokemuksestaan.

3 kommenttia:

  1. Aina ei voi onnistua valokuvissa... Pääasia että on muuten nätti vaikkei aina niin fotogeneettinen olekaan... Te ette ole kuitenkaan tulossa Sturdin kanssa Tampereelle? Olisi ollut hauska nähdä Jemmica livenä.

    VastaaPoista
  2. Sturdin ensiulkoilutus tapahtuu näillä näkymin Hyvinkäällä kesäkuussa. Tre oli aluksi mietteissä mutta yhteensattumien summana se oli lopulta unohdettava. Eiköhän me vielä satuta samaankin tilaisuuteen?! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana kummitusvideo! :D Ja Tamskis laatikossa... <3 Hurineesit voi lähettää sen meille, eiks Espoo oo riittävän kaukana.. ;)

    VastaaPoista