sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Minikoira suuressa maailmassa (ja uima-altaassa)

Vappuaaton kunniaksi Möhkötassu osallistui Valkkariforumilaisten kokoontumisajoon Hyvinkään koirakylpylässä.

Valkoisia oli paikalla rodun yleisyyteen nähtynä hurjat määrät, sillä ennen meitä oli uimassa yksi ja meidän jälkeemme paikalle tuli kolme valkoista. Meitä forumilaisia oli myös kolme (neljä piti ilmaantua mutta yhtä ei sitten lopulta koskaan näkynyt).

Koirille oli varattu uittaja sillä ne kaikki olivat paikalla ensimmäistä kertaa. Hyvä olikin näin, sillä alku aina hankalaa... Lopulta koirat uivat hienosti - ja väsy tuli nopsaan.


Uimisen jälkeen huuhdottiin vielä kloorit pois ja sitten föönattiin kiharat kondikseen. :DTamski oli kahteen muuhun paikalla olijaan (narttu  ja uros) verrattuna hurjan pikkuinen - oikea minivalkkari. :) Ego kasvoi kuitenkin tilanteessa suureksi ja Tams paitsi löysi harvoin tavatun haukkuäänensä, myös irvisteli urokselle (ehkä ne juoksutkin ovat sieltä pukkaamassa päälle...).

Tosi hauska reissu oli ja koiruus oli ilmeisen väsynyt. Paluumatkalla neiti veteli sikeitä ja sama meno jatkui koko illan.

Suosittelemme lämpimästi muillekin! :)

2 kommenttia:

  1. Voi harmitus, kun ei Tryffelin kanssa päästy tuonne! Kivalta näytti ja toivottavasti päästään joskus mukaan. On ne valkkarit huvittavan näköisiä märkinä :D

    VastaaPoista
  2. Niin olikin tosi harmi!
    Mitä ulkonäköön tulee niin selvästikin lampaan ja kengurun risteytyksestä tulee veden vaikutuksesta rotta... :D :D

    VastaaPoista