perjantai 27. huhtikuuta 2012

... yhä ylös yrittää...


Tänään oli taas kissoilla Zooplus-päivä.

Tällä kertaa tilauksessa oli mukana ruokaa lähinnä muodon vuoksi. Varsinaisina hankintoina kissoille tuli Sturdin punainen kuljetuslaukku sekä kiipeilypuu.
"Joko mennään, mamma?!"
Meillä livenä käyneet tietävät hyvin, että meillä on joka paikka täynnä tavaraa. Kuinka ollakaan, meillä silti oli vielä YKSI vapaa nurkka.

Tuo paikkahan suorastaan HUUSI korkeaa, kapeaa raapimapuuta, joka toimii myös kulkureittinä kahden korkean kaapin päälle. Toisen päällä oli ihmismäisen itsekkäästi tuikkupallosia ja muuta turhaketta mutta nyt ollaan taas kissamaisessa ruodussa.

Puu vaatii vielä kiinnityksen parilla kulmaraudalla, jotta se varmasti pysyy pystyssä rajuissakin kiipeilyotteissa mutta olihan se heti laitettava kasaan. Riemua siitä riitti jo ennen kuin se saatiin omalle paikalleen.Viimeisen kuvan ottamisen yhteydessä puu lähti kaatumaan siitä huolimatta, että kasasin sitä seiniä vasten. Kamera lensi ja ehdin ottaa kopin kaikista kissoista. Refleksitestistä siis täysi kymppi.


 Ja sitten puu kaatui taas. Uusi koppi ja matka jatkui."Mamma hei, sun tarttee tyhjentää täältä nämä romut."
"Talk to the paw"


Vastapesty kissa ja sen häntä.

8 kommenttia:

 1. Hieno puu! Täytyy ilmeisesti ostaa meidän pojille samanlainen, kun ei sitä ole itse saanut aikaiseksi tehdä.

  VastaaPoista
 2. Hieno postaus. Oikein elin mukana kaikissa vaiheissa. Meillä yksi kissa saa aikaan kaaoksen juostessaan omassa puussaan - ja teillä kissoja on monta... Otan osaa :)

  VastaaPoista
 3. Hieno häntä hienolla pojalla :) Toivottavasti saatte puun pian kasaan, kysyntää näyttää kyllä löytyvän.

  VastaaPoista
 4. Ihana talk to the paw kuva :D ja vaikuttaa puu olevan ainakin kissoille mieluinen sisäänajamisesta päätellen :)

  VastaaPoista
 5. Tom&Jerry: Kiitos! Tämä on neljäs puu meillä. Isoin alkaa olla vähän vinks-vonks kahden vuoden kovan käytön jäljiltä. Pitäähän tassuväellä omat huonekalut olla. ;)

  Lissu: Kiitos! Hauskaa, että tunnelma välittyi. Sen verran energiaa kului, että tuntuu kuin olisin kokonaisen päivätyön tehnyt. :D

  Tiina ja Marleena: Taavetti kiittää! Oikein päätelty, ei meillä tarvi puun yksinäisenä seisoskella. ;)

  KittyCatCat: Kiitos! Ihan totta - arvasin kyllä saavani kokoamisapua mutta kyllä näitten touhupyllyjen aktiivisuus jälleen kerran jopa yllätti. :)

  VastaaPoista
 6. No kyllä kisujen kelpaa! Tosi kiva kun pääsevät nyt noiden kaappien päälle :)

  VastaaPoista
 7. Jos tämä oli viimeinen vapaa nurkkaus, niin mihinkäs se kisstrapetsi laitetaan kiikkumaan jahka saapuu? Töllön eteen?O.o

  VastaaPoista
 8. henni: Pitäähän noin hyvät tähystyspaikat saada tassuväen käyttöön! ;)

  Julia: Ihan oikeesti mä en tiedä, sellainen vain pitää olla. :D Olkkariin sitä ei voi kuitenkaan laittaa kun ei tähän kattoon voi kiinnittää mitään. Meidän makkariin - lampun paikalle? ;)

  VastaaPoista