tiistai 28. kesäkuuta 2011

Poseerauspäivä

Tihru on etulyöntiasemassa poseeraamaan - mamman lilanassu on saanut käyskennellä terassilla ja lähinurmikolla erityispaljon viime aikoina kun mamma itse on häärännyt kertyneiden pyykkivuorien parissa. Siinä samalla on kiva räpsiä kuvia armollisemmassa luonnonvalossa.

Mutta onnistuu se poseeraus sisätiloissakin.


Tänään ulkona tapahtui kaikenlaista jännää, mikä näkyy näistä ilmeistä.

Myös trampoliini ehdittiin valloittaa samalla reissulla, niin reunukselta kuin sisäpuoleltakin.Jostakin syystä orava-rotta -kaksikkomme (suurella rakkaudella annetut lempinimet juontavat näiden sydänystävysten silmiinpistävimmästä ulkoisesta eroavaisuudesta) on keskittynyt viime aikoina johonkin aivan muuhun kuin kuvattavana olemiseen.

Jemmican ykkösharrastus on - Iin, ajoittain Tihrun (ja paremman puutteessa jopa ihmispalvelijoiden) hemmoteltavana olemisen ohella - kärpästen jahtaaminen.

Ii puolestaan komentelee mammaa ja välttelee parhaansa mukaan silmätippojen laittamista (kaikki on saatu laitettua hienosti eikä silmä ole ainakaan mennyt huonommaksi). Lisäksi Ii on oppinut erityiskellimisen, koska mamma haluaa tarkkailla Iin tisuja silmä kovana. Nehän saattavat helahtaa punoittamaan ihan minä hetkenä hyvänsä?! ;)


Ja vaikka blogi keskittyy nimensä mukaisesti Ylempiin Elämänmuotoihin, on yksivuotispäivä yhden kuvan arvoinen tapahtuma.

Mamman (ja luulenpa, että meidän perheessä kaikkien) elämän Tärkein Koira, ihana Möhkötassumme Tamski on saavuttanut ensimmäisen vuosissa mitattavan virstanpylväänsä 27.6.

Onnea, Rakas Hömelö! <3

2 kommenttia:

  1. Onnea Tamskille :)
    Kyllä koirulinkin pitää saada välillä huomiota, ettei unohdu kissojen tärkeä lämpöpatteri ihan kokonaan meidän ajatuksista :)

    VastaaPoista
  2. Tamaralle täältä myös myöhästyneet onnittelut ja Tryffelin synttäritoive olis nähdä siskoaan :-) ! Nyt kun neiti on jo "auton kestävä" olis mukava kohdata! Terkuin Katri ja Tryffel

    VastaaPoista