lauantai 18. kesäkuuta 2011

Iin elämää

Ii on päättänyt, että Jemsu on hänen oma pikkuisensa, jota pitää kouluttaa ja pelastaa vaarallisista tai muuten vain epäilyttävistä tilanteista. Ja kuinka emokissa pelastaa pikkuisensa? Tarttuu niskasta ja kantaa turvaan. Tilanne muksahtaa jossain kohtaa sivuraiteelle silloin kun kannettava on saman kokoinen kuin kantajansa - eikä edes millään muotoa halukas antautumaan pentumaisesti retuutettavaksi.

Ponnekkain  pelastustilanne syntyi tänään kun Jemsu oli Iin mielestä liian viehättynyt kirsikoista. Kamera ei silloin vain sattunut käsille. Tässä otoksessa pikkuinen on selkeästi pulassa pudottuaan mikron taakse:


Yhdessä kohdassa Iillä on ilmeisesti tässäkin jo hyvä nosto-ote mutta ei nouse, ei. :D

Ii komentaa myös meitä kaksijalkaisia tomerasti.

Teemme parhaamme ymmärtääksemme ja noudattaaksemme annettuja kehotuksia ja neuvoja mutta komentamisen määrästä päätellen tilanteessa on Iin mielestä vielä (paljon) parantamisen varaa.

Onneksi Iin koulutus on purrut nelijalkaiseen laumaan nopeammin. Paitsi Jemmican, myös Tihrun suhteen väsymätön seurallisuustaktiikka on tuottanut tulosta. Tässä äiti ja tytär eilen:


Koirankoulutuksessa Ii saavutti tänään tämän tason:Vielä kun saataisiin jollain keinolla Reppiksen sydän sulamaan. Iin hääreissun jälkeen Reppis on vaipunut mustasukkaisuuden suohon ja kiroaa tällä hetkellä kaikki itämaiset kaunottaret alimpiin syövereihin. Feliway meillä on jo tovin aikaa pöhissyt kahdessa eri paikassa. Seuraavaksi olen ajatellut kokeilla Serene-Um -valmistetta. Vuohenjuuri/valeriaanavalmisteista olen myös lukenut ja niitäkin voisi kokeilla. Mitä tahansa, että sopu laumaan saataisiin palaamaan. Käyttökokemuksia ja vinkkejä otetaan mieluusti vastaan. 


3 kommenttia:

 1. Varsin vaikuttavaa koulutusta! Ihmisiinhän nyt tunnetusti joutuukin välillä käyttämään kaikki komentosanansa. Ainakin jos Naukulan likoilta kysyttäisiin :)

  VastaaPoista
 2. Meillä valeriaana saa herkimmässä eli Aamoksessa päinvastaisen reaktion aikaan. Eli ei rauhallisen. Aamos on kyllä yliherkkä kaikelle, joten se oli vain ehkä Aamoksen erikoisuus... Ikävä että Reppis on muuttanut mielensä. Meillähän Aada kans päättää että Nanna ei olekaan enää kiva, jos Nanna on kauemmin poissa kotoa vaikka näyttelyissä tai lääkärillä, mutta aika on ollut aika hyvä lääke välien paranemiseen. Toivottavasti teilläkin lähtee sujumaan kaverillisesti :)

  VastaaPoista
 3. Saara: Erikoista oli, että kun Ii palasi hääreissulta, Tihru ja Jemsu ottivat sen vastaan kuin vanhan ystävän (vaikka Iin lähtiessä oli vielä vähän kyräilymeininkiä ilmassa). Reppis, joka siihen asti oli ollut ystävällinen, päätti vihata kaikkea ja kaikkia (meitä ihmisiä se ei vihaa jos saa olla yksin - käytännössä mahdotonta kun itisjengi on aina mukana kaikessa). Asia tuli kuitenkin vähän kuin sattumalta testattua kun itikset oli pakko olkkarin ikkunan vaihdon ajaksi sulkea makkariin.

  Ja Naukulan Mamma: Ii on 100 % Vaikuttava Kissapersoona. ;) Eikä sitä auta unohtaa sekunniksikaan tai saa komentoryöpyn niskaansa. :D

  VastaaPoista