maanantai 28. maaliskuuta 2011

Näyttelyajatuksia

Työn taukoaikoina tuijottelin tänään kuluvan vuoden, lähinnä kesän, näyttelyajankohtia ja sovittelin niitä jo ilmoitettuihin työaikoihin.

RUROKin huhtikuiseen näyttelyynhän olin Tihrun jo ilmoittanut mutta sitten alkoi Tihrun syömättömyys, jonka seurauksena oli leikkausta, lääkitystä, huolta ja murhetta. Tihru on edelleenkin karvapuoli niin ylä- kuin alavinkkelistä katsottuna (vatsassa sterihaavaa kolme kertaa pidempi suolistoleikkausarpi, selässä opiaattilaastarille ajeltu paikka ja molemmissa etutassuissa tippakanyylille ajellut läntyrät) eikä neito tosiaankaan tule olemaan näyttelykunnossa vielä huhtikuussa (eli peruutuksen tein ihan aiheesta). Lisäksi saan näin tehtyä töitä pääsiäispyhinä eli suomeksi sanottuna tienattua lyhennystä mittavaksi kertyneelle eläinlääkärilaskulle (jota riitti omallekin kontolle - vakuutuksesta huolimatta).

Ajankäytöllisesti mieluiten lähtisin tyttösten kanssa kesäkuussa Hyvinkäälle (ERY-SYD) ja elokuussa Vantaalle (RUROK). Näin jäisi väliin hyvä lepoaika eikä Tihrullakaan ei olisi enää kesäkuussa karvanpuutosongelmia (toivottavasti ainakaan...) eli voisin ilmoittaa vaikka molemmat tytöt näytille. Toisaalta olisi kiva käydä Tampereella (PIROK) ja Espoon näyttelynkin (SUROK) aikana minulla olisi työvuorolistassa valmiiksi vapaata.

Hmm... jään miettimään. Tampereen osalta en mieti pitkään sillä ilmottautumisaika lähenee loppuaan.

Mä olen sitä paitsi miettinyt näitä kissakuvioita jo hyvän matkaa pidemmällekin. Pojat yritti mua vähän toppuutella - he ja heidän tulevat tyttöystävänsä/puolisonsa kun ovat aika tiukasti tässä kuviossa mukana. Mutta saahan sitä ihminen haaveilla?!

Asiasta kymmenenteen: jos joku bongailee lintuja harrastuksekseen ja listoilta puuttuu harmaapäätikka niin tervetuloa tuijottelemaan meidän ikkunasta ulos. Tuossa se käy takapihalla ruokailemassa lähestulkoon päivittäin. Lajimääritys on omaa käsialaa (apuna Linnut tutuiksi - koko perheen lintukirja) ja kuva huonolaatuinen sillä otus on melkoisen ujo kuvattavaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti