maanantai 27. kesäkuuta 2016

Synttärijuhlintaa ja uutisia

Hyvän mielen koira Tamara täyttää tänään kuusi vuotta. Iloisuus tai vauhti ei ole vähentynyt tippaakaan - eikä toivottavasti vielä lähivuosina vähenekään.

Onnellista synttäriä, rakas hömelö Möhkö!

Isompaan kissalaumaan muuttanut Raf-Raf sopeutui porukkaan hävettävän helposti. Punaisen pojan päähän ei vaan mahdu ajatus, ettei joku hänestä tykkäisi. Pienet pöhinät, murinat ja sähinät kilpistyivät täydelliseen välinpitämättömyyteen. Eikä kukaan jaksa pitkään keskenään kiukkuilla.

Myös isi-Kimmon lähdön jälkeen jonkin aikaa yksikseen oleskellut Mini antoi periksi punaiselle. Nyt nämä lauman junnut jytistelevät ympäri taloa useamman kerran päivässä pysähtyen välillä painimaan kunnon äijätyyliin. Tähän olimme laumajärjestelyllä pyrkineetkin, sillä aika selvää oli, ettei Mini ihan helposti kenestäkään muusta olisi saanut painimatsiinkin taipuvaa sydänystävää.


Micha ja Lara ovat löytäneet kotinsa.


Olen jo useampaan otteeseen sanonut, että tytöistä on tullut todella hyviä kyselyjä. Nyt kuitenkin heti ensimmäisen viestin ja etenkin sen jälkeisen yhteydenpidon myötä on käynyt täysin selväksi, että JUURI TÄTÄ KOTIA tytöt ovat koko ajan odottaneet. Uskallan sanoa tämän ääneen, vaikka uuden kodin tarjoaja ei ole vielä käynyt kaksikkoon livenä tutustumassa. Vierailu on kuitenkin suunnitteilla ja tyttöjen muutto sijoittuu elokuun lopulle. Silloin Lara-murunen on käynyt hammashuollossa, jonka olen luvannut hoitaa ennen muuttoa. Ei sillä, ettei uusi kotikin näistä asioista huolehtisi mutta haluan, että yhteiselo voi alkaa mahdollisimman huolettomasti.

Täplä-kisun kotiutuminen on jatkunut hienosti. Kaunotarta pääsee jo kärsivällinen vieraskin silittämään. Täplällä on omat juttunsa mutta mikään ongelmakissa ei missään tapauksessa ole kyseessä. Hyvin Erityinen koti voikin tyttöä yhä omakseen kysellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti