Neiti Nokkonen

Pepin menetyksen jälkeen sain tutulta perhoskoirien kasvattajalta sydäntälämmittävän ja mielenkiintoisen yhteydenoton. Sillä erää asia jäi hautumaan mutta pian - lokakuun 2013 alussa - tapahtui jotain, josta asiat lähtivät rullaamaan eteenpäin.

Helmillä oli ollut treffit Rockyn kanssa - ja maailmaan putkahti neljä suloista perhosvauvaa. Niistä valkoinen-musta oli tyttö, jota sain alkaa tarkkailemaan sillä erityisellä silmällä.

Kolmeviikkoista marsua kävin kasvattajan luona tervehtimässä ja marraskuun lopun viikonloppuna oli aika noutaa pikkuinen energiapakkaus kotiin.

Yhteinen taival on vasta alussa mutta selvää on, että Neiti Nokkonen on varustettu Suurella luonteella ja valtavalla tahdonvoimalla. Uuteen kotiin tuloa ei jännitetty yhtään: koirakaverit Tamara ja Frumos moikattiin ja kissoja vilkaistiin ennen kuin lähdettiin reippaasti askeltaen tutkimaan nurkat.

Tuiscalo's Nightingale -  Neiti Nokkonen tai Noksu - on kasvattajansa Tuija Ahtikarin omistuksessa ja asuu meillä sijoituksessa. Aikanaan Noksusta on tarkoitus tulla yhden tai kahden Tuiscalo's-pentueen emä. Näyttelyitäkin odotellaan - jos kohta allekirjoittanut ei niistä mitään ymmärrä eli jälleen ollaan menossa kohti uutta ja tuntematonta.

Noksu on syntynyt 02.10.2013.

Neiti Nokkonen KoiraNetissä.

Tuiscalo's-kotisivut.

20.10.2013 - kuva (c) Tuija Ahtikari
28.11.2013


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti