Raffeli

Keskimaan TMNT Raphaello
OSH d 03 22  (punatabbybicolour)
s. 04.06.2014
Kasv. Hanna Kekkonen


Keskimaan TMNT-pentueen emo on Lara, hurmaava kilpparitäplikäs valkoisella, jonka alkuperäinen tarkoitus oli tulla itselleni sijoitukseen. Niinpä olinkin vähintäänkin innoissani kun minulle tarjoutui tilaisuus ottaa se pentuineen luokseni pentujen ollessa 5-viikkoisia.

Laralla oli ollut ongelmia maidontuotannossa, joten Hanna oli ruokkinut neljä naperoa käsin. Minulle tullessaan ne osasivat jo syödä kiinteää ruokaa ja juoda kupista. Käsinruokinta oli tehnyt niistä, jos mahdollista, tavallistakin ihmisrakkaampia; oikeita mussukoita kissoikseen.

Raf-Raf jäi pienenä vähän pentuekavereidensa varjoon. Leo kun oli kovaäänisesti kaikkea kommentoiva sähläri, Don-Don sydämet murskaava söpöliini ja Micha aivan mahdoton touhutyttö. Raf oli se punainen, joka lämpeni vähän hitaammin uusille asioille ja malttoi hyvin odottaa omaa vuoroaan syliin tai uusien juttujen tutkimiseen.

Onkin ollut hauska seurata, miten Raffeli on kasvaessaan muuttunut koko ajan avoimemmaksi ja osallistuvammaksi. Toisaalta: mitä muuta punaiselta kissalta voisi odottaakaan. Ne tarvitsevat oman aikansa, ihan kaikkeen.

Raffelin näyttelytulokset:

12.4.2015 Helsinki, RUROK (Kristiina Rautio) - EX1, CAC
11.4.2015 Helsinki, RUROK (Robert Lubrano) - EX1, CAC
21.12.2014 Kirkkonummi, RUROK (Marina Vinkel) luokka 12 - EX1
20.12.2014 Kirkkonummi, RUROK (Kristiina Rautio) luokka 12 - EX1


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti