maanantai 12. elokuuta 2013

URK A ja B

Uutta ja ihmeellistä oli vuorossa sunnuntaina.

URK järjesti 1 päivän 2 sertin näyttelyn, jossa oli neloskategorialaisten lisäksi paikalla kolmosista nakuja ja kiharoita.

Näyttelyt olivat A ja B, joista B alkoi tuntia myöhemmin kuin A.
A-näyttelyssä Panda ja Flairy olivat molemmat Eric Reijersin arvosteltavina.
B-näyttelyssä Panda oli Lone Lundilla ja Flairy Veikko Saarelalla.

A-näyttelyssä tuomarit aloittivat kolmoskategorialaisista. Kun B-näyttelyn tuomarit sen sijaan aloittivat neloskategorialaisista, menivät arvostelut ainakin meillä melko tarkalleen päällekäin. Pandaa pöydältä toiselle juoksuttaessani, taas takaisin ensimmäiseen (siis toiseen - olihan se B-näyttely :P) TP-valintaan - ja vielä kerran takaisin vauhdilla, pojat! Hanna onneksi hoiteli pääsääntöisesti Flairya eri paikkoihin paitsi Saarelalle esitin syssiprinssin itse. ONNEKSI kissat olivat edes toisessa näyttelyssä samalla tuomarilla; muuten härdelli olisi luultavasti ollut vielä pahempi.

Ei siis voi olla kuin äärettömän onnellinen, että Pandan hermo piti tässä edestakaisin röykkyytyksessä niin hienosti, että Äijä jopa suostui Ericin TP-valinnoissa hetken venymään. :D

Ericiltä Panda sai arvostelun, joka oli täynnä SUPERia. ♥
Erityisen onnellinen olin siitä, että Pandan trimmiä kehuttiin. Olinhan viettänyt viikon jokaisesta illasta melkoisen osan lukitun oven takana kissan ja pinsettien kanssa. Nyppinyt kunnes kissaa nyppi vielä enemmän. Enkä oikeastaan edes ehtinyt kuin vilkaista värien rajoja. Sieltä, mihin keskityin eli selän alueelta luulin onnistuneeni nyppimään valkoiset hajakarvat melko hyvin - kunnes tulin näyttelyhallin valaistukseen, otin kissan boksista ja silitin sitä kertaalleen. STTRRROINGGG - valkoisia karvoja hyppäsi silmille jos-ei-kymmeniä niin monia kuitenkin.

Mutta trimmiä siis kehuttiin toisella pöydällä eikä siitä tullut noottia toisellakaan. Itse asiassa Lone Lund tykkäsi Pandasta niin paljon, että nominoi sen ja antoi vielä paneelissakin äänensä Pampaselle. Jei!!

Flairy esiintyi reippaasti ja asiallisesti. Purrasi ja pörhötteli häntäänsä. Velipoika Kekellä on toden totta upeampi ilme (wau!!) mutta pikkuasioilla (esim. siivun extrememmillä korvilla ja enemmällä valkoisella) Ähvä sai EX1 ja Keke vielä tällä kertaa kakkosen. Vähästä se on kiinni - Eric sanoikin, että kun saisi Ähvän valkoisen Kekelle niin..!

(c) Tea Karjakin

Ensimmäisessä toisessa (siis B-) näyttelyssä ruskeanaamiobicosyssyköitä oli kolmaskin, ja näin saatiin aina niin harvinainen Värin Paras -valinta aikaan. Siinä Saarela vertasi EX1:sen saanutta Flairya varttuneempaan poikaan. Pidemmän korren vei Ähvä - jos oikein kuulin, pidemmällä päällä ainakin?

(c) Anzelika Vorobjova

Näyttelyluettelosta olin laskevinani 15 nelkkupentua. PALJON niitä oli joka tapauksessa, joten en ollenkaan häpeä sanoa, että molemmissa TP-valinnoissa tultiin hyviksi kakkosiksi. Myös Panda jäi Ericin kakkoseksi. Sertit Äijä nappasi molemmilta pöydiltä ja nyt ollaankin siinä tilanteessa, että seuraava pitää saada ulkomailta ennen kuin näytellään koti-Suomessa.

Kissat tosiaan käyttäytyivät kauniisti. Jopa Ähvä - jo perinteeksi muodostuneitten vaativien aamuhuuteluittensa jälkeen - rauhoittui Sturdiin. "Melko" lämpimässä hallissa vielä lämpöhakuisemmat itämaiset kaivautuivat unipussiin yhdessä. Välillä syötiin ja juotiin ja sitten nukuttiin - ennen kuin oli aika mennä.

Kamera oli mukana mutta en ottanut ensimmäistäkään kuvaa.

Alkuvaiheessa ahtailla arvostelualueilla/lähiympäristössä oli niin järjetön tungos, ettei sinne yksinkertaisesti tehnyt mieli ahtautua kuvaamaan. Myöhemmin, kun järjestävä taho fiksusti laittoi lippusiimaa ja Exhibitors only -kylttejä tielle, oma aika meni kissan kanssa arvostelusta toiseen juostessa. Paneelin aikana - en vain enää viitsinyt kohottautua mukavalta tuoliltani. Flairy on jo muutamaan tähtäimeen osunut, toivottavasti vielä Pampasestakin kuva tai pari ilmaantuu eetteriin.

Kaikille mukana hikoilleille kiitos seurasta!! Oli kivaa, eikös?! :D

Evelle kiitos ♥ Pampasen paneelihoivasta. Purrr!

Hannalle kiitos ♥ luottamuksesta siellä sekä täällä. You're my Woman! ♥
(Järjellisempää tekstiä eilisestä löytyy jälleen Keskimaan blogista.)

2 kommenttia:

 1. Pampa on NIIN REIPAS miäs *sydän* Mä oon niin ylpee siitä ja ihana nähdä kuinka paljon se rakastaa Ninaa ja luottaa häneen ihan täysillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *niisk* ♥

   Pampasesta on tullut niin lyhyessä ajassa äärettömän Tärkeä minulle.
   Olen nöyrän kiitollinen siitä, että olen ansainnut luottamuksen.

   Poista