keskiviikko 21. elokuuta 2013

Tallinna, Felix 17. - 18.08.2013

Miten tässä nyt näin kävi? Kissat veivät Tallinnaan jo toistamiseen!

Tällä kertaa lähdin matkaan Hannan ja Meemun kanssa perjantaina. Reissussa oli kolme naista ja tuplamäärä äijäenergiaa kissojen muodossa.

Matka ja majoittuminen sujuivat jouhevasti, perillä oltiin inhimilliseeen aikaan. Nukkumaan päästiin ei-niin-inhimilliseen aikaan kun rupateltavaa riitti.

Lauantaina näyttelypaikalle, kissat tarkkiin ja Sturdeihin.
Pandan tuomari oli lauantaina Natalia Sidorova, Ähvän Hans G. Lindberg.
Sidorova tykkäsi Pandasta; paljon exellentiä, aina luonnetta myöten. TP-valinnoissa tie nousi pystyyn kun Pandan vilkkarit vähän näkyivät. Paneeliin Mirjamin upea Amin (GIP Pinokin Kefeidi SIA a). Pandan tulos siis EX1 ja CAPIB, jolla frakkiherra valmistui International Premioriksi.

Hanna esitti Ähvän, josta Lindberg tykkäsi niin ikään arvostelusetelin exellenttiä täyteen. Nominoinneissa oli vastassa ihana hopeapitkäkarva. Ähvä vei voiton ja pääsi paneeliin, jossa voitto Katin superhienolle Essille (Manhunter's Check Me Out OSH fs 24).

Paneelissa kävin kantamassa Hannan ja Leenan Pätkiksen sekä Hannan ihanan uuden punanutun, Leen (HU*Shagio-Chen Legolas for Keskimaan OSH d 24), joka oli BIS nuori. Assareista tuntui olevan kovasti pulaa joten muutama muukin kissa tarttui mukaan - supersuloinen punatabby exopentu, hirmu painava cremebritti, kaunisturkkinen bengali ja ei-niin-onnellisena esiintynyt oci.

Lauantai-iltana kilistettiin kuohuvat Pandan tittelille ja kömmittiin aikaisin yöpuulle. Hannan punanuttuun piti tietenkin illan mittaan tutustua vähän paremmin. *huokaus* Meillä kun on jo kissaluku täynnä - se on kiertelemätön tosiasia. *uusi huokaus*

Sunnuntaina hyvin nukutun yön jälkeen aloitin rennosti heittelemällä Pandalle mukaan otettua hiirua. Kissat olivat tyytyväisiä, ruoka maistui molemmille ja vatsat toimivat. Kissaihmisen elämässä olennaisimmat palikat siis kohdallaan.

Kamppeet haalittiin jälleen kasaan ja siirryttiin Kristiine Spordihallille. Sunnuntaina Panda oli Hansin ja Ähvä Dorte Kaaen pöydällä.

Hans tuntui todella tykkäävän Pandasta. Ja onhan P komea, näyttävä, lihaksikas ja kaikin puolin mallikelpoinen kategoriansa edustaja - eihän siitä voi olla eri mieltä? ;) Aloittelevana lyhytkarva- ja bico-tuunaajana minun sydäntäni lämmitti aivan erityisesti Hansin "glowing black to white with exact borders" -arvostelu. Kiitos tästä Hannalle, jonka neuvoilla ja mentoroinnilla on menty!

Tällä kertaa TP osui Pandalle, joten herra pääsi jatkamaan paneeliin.

Ähvä esiintyi jälleen Hannan hoteissa eikä Dorte löytänyt pojasta moitteen sijaa. Hieno poika - ja vielä silmin nähden iloinen esiintyjä. EX1 ja nominointi.


Paneelissa sain kantaa Jalecattilan SUPERihanan Justuksen (IC Qjou'z Bon A Petit BAL c 21), joka oli BIS uros, kuten jo lauantaina. Sain hoiviini myös Jalecattilan Mimzeen - IC Jalecat's MiLady May JW OSH b 25.

Sitten oli aika sännätä pois arvostelualueelta jännäämään Pandan esiintymistä paneelissa. Panda esiintyi luottoassari Pertin kanssa UPEASTI, varmistin numeroa Hannalta, voitto meni suoraan kaikilla kolmella äänellä --- MEIDÄN PANDALLE!!! Hanna seisoi pöllämystyneenä paikoillaan, sanoi mitähäh - tuli sitten kuitenkin noutamaan palkinnot. Hienoa, ihanaa, mahtavaa!!

Vielä sain esittää Hannan ihanan Leen, joka oli jälleen BIS nuori.

Ähvä tuhatjalkaili mutta Pertin hoivissa ei ollut hätäpäivää, paneelivoitto Katin Essille - ansaitusti, on Essi niin hieno tyttö!

Sitten olikin aika pakkautua jälleen matkaan ja suunnata kotiin.

Onnea kaikille viikonloppuna menestyneille!
Ihania kissoja - tukkajumalia, täysin karvattomia, monenmoista siltä väliltä - ja onnellisia omistajia - niin hienoa!!

Näyttely- ja reissukonkareiden matkassa oli helppo, huoleton ja rento olla. 

Kiitos, Meemu.

Kiitos, Hanna.

Kaikki kuvat (c) Tessa

2 kommenttia:

 1. kiitos itsellesi seurasta :) Kärjen Oraakkeli ja Kelju valkkaa matkakumppaninsa tiukan seulan läpi ;)

  Hienosti olet jaksanut Pandaa tuunata ja tottahan on, että onhan se "tyylikkäämpi" ilman valkoisia hajakarvoja. Itsehän tästä olen saarnat kuunnellut rakkailta ystäviltäni Kristiinalta ja Lonelta :D. JA tiukkaa palautetta tuunaamisesta olen saanut, jäi ihan selkärankaan.

  Lee lähettää pusuja, kiitos kun annoit hänelle kivat ekakokemukset paneelista.

  Ähvä nyt on vaan "stara",se ei ressaa. Ja ukkinsa hyvin viilipyttymäisesti esiintyy. Kyllä, Pandan voitto sunnuntaina oli jotain niin uskomatonta että hieman siinä hämmentyi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkistaakaapa, onko seulaan tullut reikä kun sieltä tällainen plumpsahti läpi??! ;) ;) ;)

   Totta, kyllä hajakarvojen poisto tekee yllättävän paljon. Sitä siis jatketaan, niin Pandan kuin minunkin ilokseni. :D

   Lee... Ei voi sanoa mitään. *pusss* ♥♥♥

   Poista