perjantai 9. elokuuta 2013

Lomakatsaus

Kesäloma alkaa olla lopuillaan  ja töihinpaluublues roikkuu kantapäillä.

Loman alkupuoli sujui mukavasti. Kaunis sää suosi ja meitä vierailullaan ilahduttanut lainapoika Onni saikin harjoittaa kotitiikeritaitojaan isossa tarhassa mielin määrin.
Niin ihana vieras Onni oli, että tuli itku kun Omat Ihmiset kävivät hakemassa pojan kotiin.

Omassa laumassa meno on ollut entisenlaista, paitsi että Flairy käväisi Hanna-mammansa kanssa Ruotsissa (halukkaat voivat lukea tuosta matkasta Keskimaan-kissalan blogista).

Sään ansiosta koirat ovat päässeet usein koskelle uimaan ja temmeltämään.
Kissalauman mielestä tarhan suuri puoli sai uutta hohtoa kun sitä sai viikon ajan katsella lähinnä vain pikkutarhasta käsin. Vauhtia ja onnellisena laiduntavia kissoja on riittänyt - kuten myös ruoho-oksennuksia.
8 kommenttia:

 1. ihania kuvia. :) tuo teidän häkki näyttää mukavalta, mutta mitä tuo katossa oleva verkko on? Ja eikö kissat kiipeile sinne?
  Mulla olisi edessä häkinrakennus, mutta katto-osuus tuottaa päänvaivaa...

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :)

  Katto on rastasverkkoa. Jatkossa tilalle saattaa olla tulossa pysyvämpi/kestävämpi ratkaisu mutta tuo oli halpa, helppo ja nopea ensihätään, jotta saatiin tarha jo tälle kesälle käyttöön.

  Meillä vain yksi kissoista on osoittanut minkäänmoista mielenkiintoa kiipeilyä kohtaan - muille riittää sinkoilu vaakatasossa ja tolppien satunnainen kynsiminen. Eivätkä kissat ole koskaan isossa tarhassa ilman, että olisimme kotona vahtimassa niitten puuhia eli tällä ollaan pärjätty oikein hyvin.

  VastaaPoista
 3. Ihana tarha teillä, kyllä siellä kelpaa temmeltää. Mahtavia juoksukirmailukuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tarhan laajennus oli kyllä _todella_ onnistunut ratkaisu. Siellä innostuu spurttailemaan niin nuoriso kuin mummo-osastokin (enkä puhu nyt itsestäni!!). ;)

   Poista
 4. Ihania kissoja ja VAUHTIA :-) Jempsua jäi kaipaamaan...kisuille haleja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pööpelis ei ehtinyt näihin kisoihin mukaan mutta eiköhän pumpulibalineesiloikkakin vielä joskus kameraan tallennu. :)

   Poista
 5. Onpa tosi kivan näkönen tarha! Osaatko sanoa jotain mittoja tai onko sulla sattumoisin tarhasta mitään sellaisia kuvia jossa se näkyisi kokonaisuudessaan? Itsellä on pari nelkkukissaa ja tykkäävät olla pihalla joten olisi tosi kivaa rakennella niille ulkotarha, sitten joskus kun asumiskuviot antavat siihen mahdollisuuden. Yritän tässä odotellessa kerätä ideoita ja tosiaan tämä teidän tarha on aika ihanan oloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein vastauksesta ihan oman postauksen; jospa se vastaisi vähän kysymyksiin! :)

   Poista