perjantai 7. joulukuuta 2012

Willicon Kyyhkyset

Sain eilen lähteä Even mukaan moikkaamaan Taavetin ja Lulun (Delicatin Victricia, SIA w 67) lokakuun 18. päivä syntyneitä vauvoja.

Näin somasti rakkauden ensikertalaiset Tahvi ja Lulu kyyhkystelivät elokuussa:


Ensimmäisenä minun sydämeni täysin varastanut Legolas (Willicon Sir Seraphim, SIA n var).
Pieni karhunpoika, jo yli 900 gramman painoinen leppoisa jättikorva. Ihana, ihana, ihana siaminprinssi, joka sai väkisinkin ajattelemaan, kaipaisiko kotona kehräävä yhtä lutusluonteinen isikissa rötköttelykaveria itselleen...Viehätysvoimaltaan vähäinen ei ole toinenkaan kyyhkysprinssi.
Prodigy, tuttujen kesken Proge (Willicon Prince Piacention, SIA n var), on ulkonäöltään isikissan kopio (toki variantti eli karva on lyhyempää kuin balineesi-isällä). Eli jos haluat tietää, miltä tämä hurmuri ISONA kissana näyttää, tervetuloa moikkaamaan Tahvia meille. ;) Progella oli vauhtia velipoikaa enemmän mutta kun vähän aikaa oltiin tutusteltu, irtosi posetuskin oikein mallikkaasti.Pentueen prinsessa, Jasmin (Willicon Lady Lahore, SIA a var) on väriltään sininaamio. Nimensä mukaisesti todellinen lady - tyttö, joka tietää, mitä tahtoo. Tämän prinsessan patjan alla saattaa toisinaan olla se kuuluisa herne mutta suloisuus ei siitä kärsi. Päinvastoin.Kyyhkyspienokaiset kasvavat sijoituskodissa Loviisassa. Taikan hoivista lennähtää aikanaan maailmalle takuusosiaalistettuja, rakkaudella hoivattuja sydämenvalloittajia. Voin siis hyvillä mielin suositella niille, joitten kotiin kissantassuntepsuttelua mahtuu. ♥

Pentujen varaustilannetta ja/tai muita asioita voi kysellä kasvattaja-Eveltä
sähköpostitse willicon(a)surok.fi tai soittamalla numeroon 044 345 9555.

♥♥♥ 
Evelle ISO kiitos kun sain tulla mukaan suloisuuksia pussailemaan ja 
Taikalle kaunis kiitos vieraanvaraisuudesta!! 
♥♥♥

2 kommenttia:

  1. Tulee jollain hassulla tavalla tuosta isokorvasta mieleen Riiviöiden Gizmo :|)

    VastaaPoista