lauantai 8. joulukuuta 2012

Hän on täällä!!

Maria - Keskimaan Elea Fern (SYS f 03)
Prinsessa haettiin kotiin eilen perjantaina, ja nyt voidaan jo todeta, että laumaan on liittynyt ehta Hurineesi. Ihanan ratisevasti rikki on tämä hurmaavan siro sinisilmä.

Ensimmäinen yö vietettiin tiukasti uuden mamman kainalossa, ja vaikka touhukkaana lauantaipäivänä ympäriltä kuuluu kaikenlaisia uusia ääniä, Maria suhtautuu niihin hetki hetkeltä välinpitämättömämmin.

Kasvattajan työ on jälleen kerran tehty. Maailmalle on lähtenyt reipas, ihmisrakas kissanpentu. Luopumisen hetki on kirpeänsuloinen, ja uutena kotina meidän tehtävämme on yrittää kaikkemme ollaksemme kasvattajan osoittaman luottamuksen arvoisia.
Kiitos Hannalle tästä toteutuneesta unelmasta. ♥

9 kommenttia:

 1. Oivoii!! :>
  Onnea perheenlisäyksen johdosta, oikein kaunis on tyttönen :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uuden, kauniin perheenjäsenen johdosta, aivan mielettömän hellyyttävä kiemurahäntä ♥

  VastaaPoista
 3. Voi Pööhö-tukka <3 <3

  Kiitos "koskettavasta" kirjoituksesta, mieltä lämmittää aina kun uusi omistaja ja perhe on onnellinen uudesta tulokkaasta, tietää tehneensä jotain okein. Tyhjän pesän syndrooma vaivaa, mutta tähän on aina yritettävä tottua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihme, että kotipesä tuntuu tyhjältä kolmen pennun lähdettyä - tässä tättähäärässä on yksinäänkin sen verran vauhtia ja keijupölyä. ♥ Ihmispalvelijoilleen mokoma aiheuttaa pelkällä olemassaolollaan sydämen kiepahteluja, alituista hymyilyä sekä kaikenlaista ja monenmoista omituista ja epäaikuismaista käytöstä. ♥ Ihan juuri niin kuin rakastettavan, ihastuttavan kissanpennun pitääkin. ♥

   Poista
 4. Voi, ihanku sillä olis likaa nenänvarressa, kun on tommonen ruskea läntti toisella :D
  Lutuinen siimahäntä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria on niiiiin ihana!! ♥ Ja hurmaavan persoonallinen niin ulkonäöltään kuin luonteeltaakin. ♥

   Poista
 5. Syssien väritys on aina niin uniikin yksilöllinen, se niissä hauskaa onkin <3 <3

  VastaaPoista