torstai 5. tammikuuta 2012

Kahdeksanviikkoiset Williconit

Synttärin kunniaksi isot pikkukissat pääsivät visiitille eläinlääkärin luokse. Koko jengi rokotettiin ja sirutettiin. Etukäteen jännitin melkoisesti ensimmäistä sirutuskokemustani mutta kun Eemeli ekana sanoi sirun kohdalla "piip" ja Nala seuraavana ei edes värähtänyt, totesin, ettei tämä nyt niin kamalaa ollutkaan. :)

Etämamma Evekin ehti paikalle rokotus/sirutustiimellykseen. Vauvat saivat siis piikityksen ohella myös erityisannokset haleja ja pusuja; mikäs sen ihanampaa! Extrahellyys auttoi varmaan unohtamaan harmit ennätysajassa (sama vaikutus oli mukana olleen mammakissan tarjoamilla rohkaisumaitohörpyillä, joita nautittiin niin ennen kuin jälkeen koettelemusten).

Kuusikosta puolet ylitti kilon painorajan jo ennen 8-viikkoissynttäriä (pojat Arska, Eemeli ja Taavetti) eikä Hanttakaan siitä kaukana ole. Ruoka maistuu, elämä sujuu mukavasti kun tippakuuri lopulta onnistui taltuttamaan silmätulehduksenkin.

Nyt vain ollaan, nautitaan ja odotellaan, mitä kaikkea kivaa, ihanaa ja suloista yhteisillä viikoillamme on vielä tarjottavana.

Lähdössä eläinlääkäriin
Tams yrittää laskea, montako niitä oikein on...
Arska antaa Tamskille anteeksi, että se on koira.
... ehkä...
Kuusikko.
Edessä Eemeli, Piipa, Arska ja Nala.
Takaa kurkkii Hantta.
Taavetilla on omat puuhat ja suunnat oikeassa reunassa.Ruskeanassubalipojat Arska ja Taavetti
The Arska
Eemeli ja Arska
Eemeli ja Taavetti
Eemeli
Eemeli ja korkea C..?
Eemeli
Siamese Power.
Eemeli, Piipa, Hantta, Nala.
Valkoiset.
Eemeli, Piipa, Nala.

7 kommenttia:

 1. Voi mitä ihania kuvia ♥ ja Arskalla on kyllä suuri sydän ;)

  VastaaPoista
 2. Taas aivan ihania kuvia. Kyllä ne on ihania ja suloisia ja touhukkaita. Arskalla ja Taavetilla on kyllä komeet naamiot!

  VastaaPoista
 3. Voi hyvä luoja tota Eemeliä, oliko se vielä niistä se joka on vielä vailla kotia? Jos vaan olisi kissa-aukko niin hommaisin niin Eemelin meille...

  VastaaPoista
 4. Riiwiöjengi kiittää! :)

  Eemelillä ei tosiaan vielä taida omaa osoitetta olla. Ei haittaa; viimeksi eilen illalla katselin kainalossani onnellisena keränä nukkuvaa Eemeliä ja tuumailin, että tuollainen komistus saa olla meillä ihan niin pitkään kuin tarve vaatii. ;)

  VastaaPoista
 5. Todella onnistuneet kuvat!!
  Kaikki kuusi ovat niiiin kauniita ja kuvauksellisia <3
  N

  VastaaPoista
 6. Oih mitä kuvia. Eemeli <3 Siinä on kyllä kuvaaja ja kissa onnistuneet upeasti!

  VastaaPoista
 7. Voi tuo Arska on niiiiin ihana! :)

  VastaaPoista