perjantai 16. joulukuuta 2011

Willicon Teonsanat II - viisiviikkoiset

Tarkoitus oli päivittää kissavauvojen viisiviikkoiskuvat oikeana päivänä. Jouduin kuitenkin toteamaan, että kun koko viikon aikana on yksi ainoa vapaapäivä, kaikkea aikomaansa ei vain ehdi.

Kuvaamisen mahdutin kuitenkin eilisen aikatauluun.

Yllättäen aiemmin innokkaana poseerannut Eemeli ei tällä kertaa ollut ollenkaan kuvaustuulella. Liekö vaikutusta Eemelin valtaisalla ruokahalulla; valkoinen komistus ehtii vain syömään, menemään täyttä vauhtia ja nukkumaan. Valokuvauskeikat on selvästi karsittu ohjelmistosta. Ruokahalulla on ollut toisenkinlainen vaikutus: Eemeli oli eiliseen mennessä kiilannut painavimmaksi pennuksi.

Kuvaaminen oli muutoinkin haasteellista. Ajattelin säästää aikaa ja kuvata pentuja normaaleissa puuhissaan ilman erityisjärjestelyjä. Idea oli teoriassa hyvä, käytännössä se johti siihen, että kun esimerkiksi asetuin lattialle vatsalleni kuvaamaan pentuja paremmasta perspektiivistä, ne kapusivat/pomppivat/singahtivat salamana selkäni päälle. Notkeudessani on kehittämisen varaa sillä siitä asennosta en onnistunut nappaamaan yhtään kissakuvaa.

Lopulta päätin luopua parhaista kuvakulmista ja kuvata pentuja sängyn päältä käsin. Sain huomata niiden oppineen (tai OPPIVAN juuri sillä siunaaman hetkellä) sängylle kapuamisen jalon taidon. Jäin jälleen kameroineni kissavyöryn alle.

Hauskaa meillä joka tapauksessa oli - ja tulinpahan viettäneeksi laatuaikaa pentueen kanssa. Kissivauvojen päivän kiipeilyharjoitussaldokin tuli ainakin triplattua. ;)
Kuvasaldoa viisiviikkoisista:

Willicon Ma Choi Lee (BAL n) - Arska
Willicon Ma Choi Lee (BAL n) - Arska
Willicon Wel Mui Lee (SIA w 67 var) - Eemeli
Willicon Wel Mui Lee (SIA w 67 var) - Eemeli
Willicon Hu Ri Cee (SIA a var) - Hantta
Willicon Hu Ri Cee (SIA a var) - Hantta
Willicon Flirt Tai Lee (SIA w 67 var) - Nala
Willicon Flirt Tai Lee (SIA w 67 var) - Nala
Willicon Po Goi Lee (SIA w 67 var) - Piipa
Willicon Po Goi Lee (SIA w 67 var) - Piipa
Willicon Chil Lai Lee (BAL n) - Taavetti
Willicon Chil Lai Lee (BAL n) - Taavetti
Nala ja Arska
Taavetti ja Hantta
Nala, äiti-Ii ja Eemeli
Piipa ja Nala
Eemeli ja Taavetti
Nala, Taavetti ja Eemeli
Hantta äänessä
Koko kopla

PS. Kuluneen viikon murhe oli Taavetin silmä, johon kaverin kynsi oli osunut. Ilmeisesti vilkkuluomi oli ottanut osumaa. Silmä oli - ja on yhä edelleen - kuitenkin siisti ja terveen näköinen. Se ei ole valonarka eikä Taavetti sen enempää pidä sitä suljettuna kuin haro sitä tassuineen. Soitin Catvetiin ja sain kuulla, että tarvittaessa tuollaisiakin pieniä kissanosia voidaan ommella. Saimme kuitenkin nykyisellä voinnilla ohjeen tarkkailla silmää kotona ja palata asiaan jos näyttää siltä, että silmään kehittyy tulehdus tai se muutoin vaikuttaa muuttuvan huonommaksi.

3 kommenttia:

  1. Hyvin olet saanut viikarit kameralle taltioitua - melkoinen saavutus kun ottaa huomioon, että tuossa iässä naperot ovat ehkä villeimmillään, kun jalat ovat alkaneet kantaa kunnolla ja vauhdin hurma on vielä niin uutta ja ihmeellistä :)

    VastaaPoista
  2. Minusta tuo Arska on aivan ihana!!! <3

    VastaaPoista