sunnuntai 28. elokuuta 2011

RUROK, Vantaa Myyrmäkihalli 27.08.2011 (teksti)

Hurineesit ovat missiurakkansa suorittaneet. Ensimmäistä kertaa oltiin näyttelemässä koko kolmikon kanssa.

Heti alkuun on sanottava, että päivän ehdottomasti parasta antia oli kiva seura. 

Hurineesit saivat häkkinaapureikseen Kolmen Kissan Koplan Nannan ja EI siilin pesän Saimin ja Hugon. Mikäpä siinä oli päivää viettäessa; Nanna vaan ON allekirjoittaneen lemppari pitkäkarva itis ja Saimi ja Hugo... no, Hugo (Willicon Hur Maa) on Iin iiihana valkoinen balineesiveli ja Saimi (Lumouksen Tähtisade) Jemsun täti. Näissä sukulaisissa ihmisineen on vielä se maininnan arvoinen erikoisuus, että mitään pahaa sanottavaa ei ole. :) 

Muitakin tuttuja tavattiin: Nannan veli Ukko on pakko mainita ihan erikseen - ihana, ihana silkkiturkkinen poika! <3 Kaikkien kissanäyttelytuttujen nimiä en varmaan opi ikinä muistamaan alikehittyneen nimimuistini takia mutta tuttuja kasvoja on joukossa kerta kerralta enemmän. Sen lisäksi tällä kertaa tavattiin mm. blogituttu Naukulan Mamma. Heipat ja terkut Naukulan poppoolle! :)

Jo matkan aikana harkintaan oli tullut mahdollinen assarointikin. "Onneksi" assaripuutetta ei kuulutettu sillä en olisi millään voinut vastustaa tilaisuutta. En nimittäin ollut asianmukaisesti varustautunut koko päivän seisomista silmällä pitäen - seuraavalla kerralla sitten tasapohjat jalkaan. Kaiken varalta. ;) 

Muttamutta... itse misseilypäivä meni tytöiltä kerta kaikkiaan UPEASTI. Ranskalainen herrasmiestuomari Yan Roca-Folch tykkäsi kaikista kolmesta.

Tihru oli pöydällä kolmikosta ensimmäisenä ja sai kehuja lähestulkoon kaikesta. Korvat ovat hyvin sijoittuneet vaikka kokoa voisi olla enemmän - kolmio ja profiili saivat nekin runsaasti kehuja. Dieetti on toiminut sillä yhtään lisää eleganssia ei tällä kertaa kaivattu. Superia oli silmien väri (vaikka ne olivat siroissa kasvoissa hieman dominoivat) ja turkin silkkisyys. Tuomari tuoksutteli Tihrua ja kyseli, milloin se on pesty. Kuulemma nappiin oli osuttu. Turkin väri, kontrasti, karvan pituus - kaikki oli kehun arvoista. Luonne miellytti myös kovasti ja Tihru esiintyikin paljon reippaammin kuin viimeksi Hyvinkäällä. Tulos EX1, CAP ja kutsu TP-valintoihin. Emännältä pääsi itku - mun Ekasta itiksestä tykättiin! 

Jemsun vuoro oli seuraavana ja taas tuli kehuja. Olin ihan pöllämystynyt enkä kai enää ihan tällä planeetallakaan (= kaikki sanottu ei tosiaan jäänyt mieleen) eikä arvostelusetelistä saa mitään selvää. Joka tapauksessa tuomari tykkäsi hurjasti Jemsun jumppamaikan kropasta. Superia oli Hyvinkäällä moitteita saanut turkin laatu, muutakin superia turkissa oli - saattoi liittyä väriin. Superia oli myös silmien väri. Jemsu esiintyi hurjan nätisti ja reippaasti ja sai siitäkin kehuja. Yleisvaikutelma EX EX nice girl, EX1 ja kutsu TP-valintoihin! Taas kostui silmäkulma; eihän tämä voi olla totta!

Ii sai odotella vuoroaan ja jatkoi esiintyessäänkin koko aamun jatkunutta pärpätystä. Pari suhahdustakin tuli muttei tuomari niistä säikähtänyt. Ii oli tuomarin mielestä vähän pienikokoinen mutta kehuja tuli ropisemalla: kropasta, hännän pituudesta, turkin laadusta & väristä sekä silmien väristä. Keltainen häntä aiheutti kysymyksiä, vastasin, eikä asiaan sen enempää kiinnitetty huomiota (valkaisutoimet jatkuvat ;)). Tulos EX1, CACIB ja - mitä ihmettä - kolmaskin kolmesta sai kutsun TP-valintoihin!! Näinkö unta?!

TP-valintoissa oli melko paljon kissoja - Jemsun kaverina taisi olla peräti kuusi muuta nuorison edustajaa? Kastraattinaaraitakin oli muutama (Hyvinkäällähän TP-kastraattinaarasta ei valittu "huonon tason" vuoksi ollenkaan). Ja voitteko ikinä, koskaan, mitenkään kuvitella: sekä Tihru että Jemsu TP NOM ja paneeliin!?!! Eikä Iikään esiintynyt TP-valinnoissa yhtään huonosti - pahempisuisiakin paikalla oli. ;) TP aikuisissa naaraissa oli myös BIS-voiton napannut IC Santuzzan Miss Saigon, JW.

Kastraattinaaraitten paneelissa emäntää säälitti. Tihru ei esiintynyt ollenkaan edukseen vaan näytti jännittyneeltä ja lähestulkoon kärsivältä. :') Voiton vei PR,SC,SW08 Birregin Ashita ga Choose, JW. Huonommallemme ei siis tosiaankaan hävitty! Kävin pokkaamassa rakkaani talteen ja pikaisesti omaan tuttuun boksiin talteen ja lepäämään. Mahtava, uskomaton päivä lemmikiksi ostetulla lilanassumussukalla.

Nuorten paneelissa vastakkain olivat Jemsu ja velipoika Cleverkitty LoveMeTender (wautsiwau, mikä tilanne kasvattaja Leena Taavitsaiselle - onnittelut hänelle!!). Vähän jotain erikoista kuhinaa valinnoissa kävi, voiton vei molemmin äänin komea velipoika . 

Kun kävin pokkaamassa paneelissakin mahtavasti esiintyneen Jemsun, kuhinan syy selvisi. Luokseni tuli toinen nelosia arvostellut tuomari Kristiina Rautio, joka kysyi, onko kissa oikeasti rekattu suklaakilpparina. Sitä se ei hänen mielestään ole vaan selvääkin selvempi SINIkilppari. En osannut sanoa yhtään mitään järjellistä ja toivonkin, etten pöllämystyksissäni vaikuttanut töykeältä. Suklaa tai sininen: yhtä rakas, ihana, kaunis ja tärkeä. Seuraavalla näyttelykerralla mennään siis Jemsuneesin kanssa värintarkin kautta - taas uusia kokemuksia edessä! :)

Ihan mieletön päivä!! 

KIITOS kaikille seurana olleille, mukana eläneille, onnitelleille, halanneille, KIITOS Miralle Tihrusta, KIITOS Leenalle Jemsusta, KIITOS Evelle ihanista sijoitustytöistä, KIITOS, että luotat minuun. <3

Kuvatuksia toisessa postauksessa, tässä kuitenkin arvostelusetelit. Jos vaikka joku farmaseutti osaa näitä tulkita?! :D Klikkaamalla isommaksi.

II
TIHRU
JEMSU


4 kommenttia:

 1. Onnea hienosta menestyksestä! Mukava oli nähdä :)

  VastaaPoista
 2. Onnea ihan hurrrjasti upeasta menestyksestä ja pusuja mun lemppari Balille Jemsulle <3 <3 <3

  VastaaPoista
 3. Kiitosta vaan. Mukavaa oli myös meilläkin. Ja miehille kiitokset kantovasuta.

  VastaaPoista
 4. Saara, joka ei jaksanut kirjautua vieraalta koneelta...28. elokuuta 2011 klo 14.05

  Kiitos seurasta, oli tosiaan ihan eri lailla kiva näyttely kun oli tuttujakin. Kuvia muuten tulossa heti kun saan ne elisalta koneelle, oli aika iso määrä monesta eri kissasta, joten pieni hetki menee lajitellessa... Balineesijengi oli kyllä suloinen, mutta itse ihastuin peruuttamattomasti Iihin...

  VastaaPoista