torstai 25. elokuuta 2011

Misseilyä luvassa

Hurinesian pari viimeistä päivää on keskitytty tulevan lauantain missikoitoksiin.

Valmentautuminen on sisältänyt riittävästi lepoa.

Venyttävät jumppaliikkeet ovat tärkeä osa valmentautumisohjelmaa.Peseytymistä ei sovi unohtaa.
Me osattaisiin hoitaa tämä(kin) ihan itse mutta ihminen haluaa aina laittaa lusikkansa soppaan - tai ainakin kissansa vesisoikkoon shampoon kera. Ollaan tyttöjen kesken sovittu, että antaa sen osallistua, ettei tunne itseään ihan turhaksi. Viimeinen silaus annetaan kuitenkin - alan varsinaisina asiantuntijoina - ihan itse.
Ihminen on häärännyt kaikkea muutakin joutavaa ja huokailee nyt tyytyväisenä kun kaikki on kuulemma valmiina.

No, me ollaan ainakin.

Tervetuloa moikkaamaan meitä Vantaalle lauantaina (*)!

Ps. Vienokin osaa esiintyä näin nätisti - ja on hurrrjan muhkeassa karvassa - mutta ei pääse silti mukaan (koska ei nauttisi julkisesta misseilystä kuitenkaan).

(*)Ruuhka-Suomen Rotukissayhdistyksen (RuRok) näyttely järjestetään
Myyrmäkihallissa, os. Raappavuorentie 8-10, 01600 Vantaa.
Näyttely on avoinna yleisölle la ja su 10.00 - 17.00 (meidät tapaat lauantaina, jolloin on myös abessinialaisten ja somalien erikoisnäyttely).

5 kommenttia:

 1. Jos Vieno ajattelee että ilmat on nyt viilentyneet niin pitää alkaa valmistua kylmään syksyyn... (Me ei pesty Nannaa kun ollaan laiskoja ja Evekin sanoi ettei tartte pitkäkarvaitiksiä pestä...)

  VastaaPoista
 2. Itse asiassa Vieno on kantanut tätä turkkia koko kesän... ehkä kun nyt on lupailtu leutoa talvea, Vieno nakkaa turkin nurkkaan?

  Tihrun turkki on aina niiiiin ihana pesun jälkeen, että sen vois välillä pestä vaikka ilman missivelvotteitakin. Kaipa se tosiaan likaantuu kuistilla kellipyöriessä?

  Jemsu-pumpuli ei juuri muutu pesusta miksikään (+ kestää ikuisuuden kuivua) ja Iin syksynsävyistä häntää mä olen Goopannut niin että nahat lähtee kohta kämmenistä ilman, että se on juurikaan siitä muuttunut. Eli pesun hyödyksi jää ..? ;)

  Toi Vienon megaturkki olis aivan ihana pestä mutta siihen touhuun tarvitaan vähintään anestesiavälineet. :D

  VastaaPoista
 3. Hyvät venytykset, ammattilaisen toimintaa suorastaan ♥

  VastaaPoista
 4. ... eikä turhaan venytelty..? ;)

  VastaaPoista
 5. No ette niin! Täällä olisi muutama kuva tarjolla, valitettavasti vaan yhdestä tähdestä on tullut kovin punasilmäinen. Jos haluat kuvat niin laita s-postia Naukulankerho(AT)gmail.com ja ilmoita s-postisi :)

  VastaaPoista