perjantai 3. kesäkuuta 2011

Lovestory

Iin ja Reppiksen suhde on jotain ihan uskomatonta seurattavaa.

Ehkä Reppiksen upea käytös on oikeasti hurmannut valkoisen kaunottaremme - tai sitten Reppiksen musta olemus muistuttaa Iitä vanhoista kavereista.

Tarkkaavaisimmat saattavat huomata, että Reppiksen muhkeahko muoto ei juurikaan muistuta solakoita itiksiä mutta... ehkäpä Iin mielestä on vaan kiva kun kaverissa on jotain, mistä ottaa kiinni? ;)

"Ii ja Reppis ne yhteen soppii, huomenna pannaan pussauskoppiin..."

Alimmaisen kuvan tilanne oli kestänyt pitkään. Samasta on alla videota, jossa ei suoraan sanoen kauheasti tapahdu. Loppuvaiheessa (noin kolmen minuutin kohdalla) Ii tekee kuitenkin jo toistamiseen saman, ratkaisevan liikkeen. Ensimmäinen ei tallentunut videolle mutta mies päivysti toiveikkaasti kameran kanssa ja Lovebite Nr 2 tallentui kuin tallentuikin kameralle. Tilanne kuvastaa täydellisesti näitten kahden touhuja.

(taustamusiikki on keskimmäisen pojan livetuotantoa eikä siis tarkoituksellisesti mukana)


Ja missäs oli Ii kun mamma tuli työpäivän jälkeen kotiin?


Voin ehkä vakuuttavasti todeta, että kodissamme ei ole paikkaa, jota Ii ei olisi valloittanut. Saa nähdä, missä Ii Ihanainen viettää seuraavan yön... jokohan, jokohan...

5 kommenttia:

 1. Aika lunkisti Reppis ottaa vaikka toinen hengailee vieressä :)

  VastaaPoista
 2. Näin on - kunnes toinen upottaa hampaat reiteen. :'D

  VastaaPoista
 3. Nauroin eniten siinä kohdassa kun hauvan pää tulee ruutuun vähän kuin tarkistamaan tilanteen, että mitäs täällä kohkataan.

  VastaaPoista
 4. Tams on oikeasti sellainen kissojen käytöspoliisi. Aina paikalla kun suhistaan, jurnutetaan, muristaan, sähistään tai muuten vaan paheellista elämää vietetään... ;)

  VastaaPoista
 5. No se on hyvä että joku vahtii, ei mene meno ihan mahottomaksi :)

  VastaaPoista