sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Korvat, joilla voi lentää vs. todellisuus

Eilinen vietettiin Hyvinkäällä Ery-Sydin näyttelyssä. Kiva päivä oli kaikin puolin ja molemmilla tytöillä meni hienosti.


Tällä kertaa kissoilla oli aikaa asettua taloksi ennen arvostelua sillä tuomarina toimineella itävaltalaisella Ursula Loosella oli ensin arvosteltavana kategorian I kissoja. Tihru otti heti perinteiseen tapaan rennosti ja Jemsu seurasi pian esimerkkiä.


Tytöistä ensin pöydälle pääsi Tihru.
Tihrun arvostelussa luki:
Tyyppi: a bit too strong female with ex ? legs (fine?)
Pää: nice expression, ex profile, a bit flat top, medium wedge
Silmät: ex shape, super color
Korvat: ex in place, could be bigger
Turkki: ex long, ex close lying, ex bodycolor + points
Häntä: ex shape + length
Kunto: ex
Yleisvaikutelma: a beautiful neuter
EX1, CAP
Tuomarin mielestä pöydällä ei käynyt yhtään TP:n arvoista aikuista naarasta sen paremmin avoimessa kuin kastraateissakaan. Kaikille tuli sama tuomio liian pienistä korvista - tuomari haikaili Venäjällä näkemiään supertyypikkäitä itämaisia ja etenkin korvia, joilla olisi voinut lentää. :)

Tihrun arviointiin olen tyytyväinen. Tihru on todellakin edelleen pikkuisen pullukka ("could be more elegant") ja extremestä tykkäävältä tuomarilta ei parempaa arviointia tosiaankaan voi odottaa.

Ja sitten oli Jemmican vuoro misseillä eka kertaa. <3
Jemmican arvostelu:
Tyyppi: ex long elegant female kitten
Pää: ex expression, ex profile + top, ex medium wedge
Silmät: ex shape + color
Korvat: ex in place, could be bigger
Turkki: ex long, a bit undercoat, ex color in body + points
Häntä: ex shape + length
Kunto: ex
Yleisvaikutelma: a very nice developing little girl
EX1
Päivän ylläripylläri oli se, että Jemsu kutsuttiin myös TP-valintoihin.
Tuomari tuskaili edelleen Jemsun aluskarvallisen turkin kanssa mutta totesi lopulta pitävänsä enemmän Jemsun ilmeestä - ja niin Jemmica teki Tihrut eli oli ensimmäisessä näyttelyssään TP NOM!Sitten olikin jo paneelin vuoro. Jemmican paneelihäkki oli ikävästi suoraan kovaäänisen edessä ja häkkinaapurilla petti vatsa odotuksen aikana - nämä molemmat huomioiden neiti osoitti mamman mielestä rautaisia näyttelyhermoja käyttäytymällä upeasti koko paneelin ajan.


Paneelissa voiton vei Albert Kurkowskin nominoima Kelmikerhon Naamiohuvit (SIA b).

Mutta päivä oli hieno; moni eli ihanasti mukana meidän tunnelmissamme ja onnitteluja TP-Jemmica sai valtavat määrät. Myös Tihrusta tykättiin ja nyt voidaankin odotella, saako tytsymme piakkoin sisko- ja velipuolia. Ii on palannut jo tänä aamuna kotiin astutusreissulta ja vaikuttaa kaikin puolin tyytyväiseltä päästyään kotiin. Uskomatonta ja ihanaa, kuinka nopeasti valkoinen kaunottaremme on ottanut meidät omikseen. <3

6 kommenttia:

 1. Onnittelut menestyksestä. Ihanasti sisustettu perhosmajapaikka kissoilla ollut. JA musta ton kokoiset korvat on just hyvät, kyllä niillä ruokakupin kilahduksen kuulee kauemmaksikin...

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Upouuteen Sturdiin olimme kaiken kaikkiaan tosi tyytyväisiä - ketäpä pinkki perhosteema ei pukisi parhaalla mahdollisella tavalla?!
  Juu, kyllä näillä kuulee. Paitsi ruokakupin niin myös sen jos mamma yrittää hiipiä muihin hommiin. Sen nimittäin kuuluu vain ja ainoastaan palvella ja palvoa kissaeläimiään!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut vielä tätäkin kautta! Kyllä Even nuorisolla on nyt ollut hieno kevät ja näyttelyiden alkutaival!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Kyllä, näin on - ja toivotaan, että elokuussa saadaan jälleen hienoa täydennystä Even "talliin". <3

  VastaaPoista
 5. Oi ihanaa täältä löytyi nämä 2 ihanuutta joista Jemmica varasti mun sydämen ihan täysin <3 <3 Oikeaan osoitteeseen meni TP (Oltiin siis minun OSH n 25 tytön kanssa kisaamassa TP:stä teitä vastassa :) ) Kaunis Jemmica <3

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos! <3 Tiedä häntä oikeasta osoitteesta kun Ursula ei ihan kauheasti hyvää Jemmicasta tuntunut alunperin löytävän. :D
  Mutta voin luvata, että Jemsua näkee aikanaan enemmänkin näyttelemässä kun viihtyi ihan hienosti. Ja... niinhän se Jemsu nappasi minunkin sydämeni aikanaan ihan vain tuijottamalla Juuri Minua valokuvista. Kilputintaikaa? ;)

  VastaaPoista