torstai 28. toukokuuta 2015

Pesä tyhjenee & käytiin näyttelemässä

Bloggaaminen on jäänyt muitten kiireitten jalkoihin.

Pennuista neljä on ehtinyt muuttaa omiin koteihinsa.

Karmalla on uudessa kodissa kaverina musta kotikissa Pepsi. Kavereitten yhteinen sävel löytyi ensinäkemältä. Ulpullakin on uudessa kodissa eläinystäviä: kaksi balineesia (toinen minun Iini lapsenlapsi!) sekä pikkuisia koiria. Ulpu on solahtanut uuteen laumaansa kivutta.
Ulpu nukkuu, koiraystävä Ylva vahtii. ♥
Kuva (c) Meri P
MOO ja Ansku lähtivät yhteiseen kotiinsa viime perjantaina; ne muuttivat leikattuina lemmikkipentuina. Pennut leikattiin tutusti Sopulitien eläinlääkäriasemalla ja ne temmelsivät jo samana iltana kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan.

MiniKoo viipyy minun kainaloisenani vielä reilun viikon. Pyysin sille "jatkoaikaa", jottei Olga-Emon tarvitse asuttaa pentuhuonetta yksin. Ne molemmat siis lähtevät kesäkuun alkupuolella; Olga sijoituskodin ikiomaksi kissaksi ja MiniKoo Keskimaan-kissalaan.

Viikonloppuna oli oman yhdistykseni, Ery-Sydin, näyttely Hyvinkäällä. Näyttelin kevyesti sillä mukana oli vain Väinö. Sunnuntaina cornish rexeillä oli harvinaista herkkua: Breed Bis -näyttely. Mukaan oli ilmoitettu yli 60 rexiä (muutama toki jää aina syystä tai toisesta pois mutta melkoinen määrä joka tapauksessa!). Väinön Ursula-emo sekä molemmat pentuekaverit - Roope ja Sylvi - olivat mukana!

Väinön tuomarina oli lauantaina Magdalena Kudra ja sunnuntain erikoisnäyttelyssä Anna Wilzcek.
Väinö sunnuntain paneelissa Anna W:n tutkailtavana.
Kuva (c) Tess

Sunnuntaina Anna tuntui tykkäävän Väinöstä kovasti. VP-valinnoissa jäätiin lauantain tapaan karvanmitalla kakkosiksi mutta Väinö oli "Judge's Sweetheart" ja - ylläripylläri!!! - myös TP!

Paneelissa oli kolme komeaa ja kaunista junnua, joista - päivän jymy-ylläripylläri!!! - Väinö oli BIS äänin 2-1!!!
Erikoisnäyttelyn BIS-voittajat.
Kuva (c) Tess

Väinön showhermot olivat jälleen kympin arvoiset. Poitsu on rento, rauhallinen (KYLLÄ!!!) ja niin kovin, kovin suloinen. Mikäpä tällaisen pikkumiehen kanssa on näytellessä!
Viikonlopun arvostelusetelit.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti