keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Kirkkonummi lyhyesti

On meidän elämässä muutakin kuin näytelmät vaikka blogiaktivoidun (näköjään) vain niiden jälkeen.
Pampanen ja mamma
Tällä kertaa suuntana oli Kirkkonummi, jossa URKin näyttely.

Mukaan lähtivät tutusti Panda ja Ähvä.

Lauantaina poikien tuomarina oli Natalia Sidorova.

Ähvälle sattui aamulla ell-tarkin jälkeen pikku haaveri, jonka takia poika jäi sunnuntaina kotiin ja vieraili näyttelyn sijaan päivystävällä eläinlääkärillä. Lauantaina Ähvä kävi kuitenkin näytillä ja sai arvostelun, vaikka muuta menestystä ei tällä kertaa silmän sirrittelijälle tullutkaan.

Panda sai sertinsä, jolla valmistui GIP:ksi ja oli lauantaina myös tuomarin paras - vaikka tuomari jäikin miettimään valintojaan jälkikäteen. ;)
Pandan poika, Simba (IP Vuorikatin Ainutkertainen)
Paneelissa Panda kisasi omaa poikaansa, Vuorikatin suklaanaamiokasvatti Simbaa (IP Vuorikatin Ainutkertainen) vastaan. Äijät olivat vielä hauskasti samassa luokassa! Voiton vei Panda.

Lauantaina Keskimaan kissalalla oli kaiken kaikkiaan megamahtava päivä, josta kertovat päivän kasvattajaluokan voittopisteet: 118! Onnea, Hanna!! ♥ ♥

Sunnuntaina Pandan tuomari oli lauantaina IV kategorian tutkinnon suorittanut John Rudolph. En odottanut kummoista menestystä sillä tutkinnossa Rudolph ei ottanut Pandaa edes omiin nominointeihinsa.
Ähvän sisko, Jalecattilan Maisa (Keskimaan Maisa Maiden 4 JC)
Panda sai kuitenkin hyvän arvostelun ja ensimmäisen sertinsä luokassa 4 - "with pleasure". Panda otettiin kahden muun kastraattiherran seuraksi TP-valintaankin, jossa hyvän väriset silmät ja upea kroppa toivat nominoinnin. Ohhoh...

Paneelivastustajana jälleen vanha tuttu: Topi (PR, IC Santuzzan On Your Toes JW), jonka Panda on kastraattina tavannut useampaan otteeseen (ja yhtä kertaa lukuunottamatta jäänyt toiseksi). Nyt Pandan charmi kuitenkin puraisi ja näin Pandasta tuli viikonlopun tupla-BIS.
Hannan iki-ihana Lee (Shagio-Chen Legolas for Keskimaan)
Erityisen hienoa oli Pandasen kaunis käytös jälleen kerran - tästä näyttää tulleen miellyttävä tapa. Sunnuntaina Panda oli puheliaampi kuin lauantaina mutta mitään mutinoita ei kuulunut. Vieraammissakin käsissä eli paneeliassareitten kanssa herra esiintyi hienosti. Kiitokset Tiinalle lauantaista ja Jelenalle sunnuntaista! ♥ ♥

Kaikki kuvat (c) Petri Jaakkola. Iso kiitos hienoista kuvista jälleen kerrran!
Lisää Petrin otoksia voit ihailla täällä.1 kommentti:

  1. Onnea Ninnu ja Pampam <3 <3! Niin hienosti frakkimies taas "kesti" koko vkl vääntelyn ja kääntelyn :)

    Itseäni kiukuttaa näyttelyssä käytetty desinfiointiaine, koska allekirjottanut vetää nyt allergianappia oireisiin ja katsotaan jos pitää hakea vielä antsa tai kortisonia.. Pthyi!

    ja lopuksi, HYVÄ MEIDÄN JOUKKUE! :)

    VastaaPoista