sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Pari viikkoa vielä...

Näitä kissavauvoja odotetaan aivan yhtä suurella jännityksellä ja rakkaudella kuin aikanaan Teekakkosia mutta toisenlaisen elämäntilanteen vuoksi ehdin kuvaamaan kaunista odottavaa äitiä harmittavan vähän.

Olemme luopuneet varsinaisista masuposeerausyrityksistä, ja kameraorja yrittää vain nöyrästi bongata kuvakulmia, joista todellisuus kävisi ilmi mahdollisimman hyvin.

Jemmis viihtyy hyvin pentupesäksi sisustetussa Sturdissa, ruokailutahti on tiivistynyt samalla kun kerralla nautittava määrä on pienentynyt huimasti. Ajoittain Pöön on selvästi tukala olla möhkömassunsa kanssa - ja melkomoinen mönkinä massussa tuntuu kättäkin vasten.8 kommenttia:

 1. Kyllä kuule näistä kuvista tilanne selviää ihan yhtä hyvin, jos ei peräti paremminkin, kuin niistä perinteisistä masukuvista! Tuleva äiti näyttää kyllä jo siltä, että tietää sieltä tulevan varsinaisen villikkolauman! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villikkolauma. ♥
   Omaan silmään massu ei kuvissa ole ollenkaan sellainen kuin oikeasti - mutta ehkä se on vain se näppituntuma, joka jää puuttumaan; pyöreä, pinkeä, kuplivainen, mönkiväinen. :)

   Poista
 2. On pallo, masun koko käy todella selvästi esille toisesta ja viimeisestä kuvasta. Jaksaa jaksaa ♥

  Ja erityisen paljon onnea Iille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isäntä kotona jo huokailee, että ei voi mennä enää kauaa kun toinen on sellainen pallo, ettei tahdo toisinaan millään löytää hyvää pötköttelyasentoa. Mutta meneehän tässä vielä... ja hienosti Pöö jaksaa (onhan jumppamaikalla kova pohjakunto!).

   Kiitos onnitteluista, välitetty valkoiselle. ♥

   Poista
 3. Jemmispöö rakas <3. Kyllä odotetaan hartaasti. Masuakin pitää päästä paijaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Pööpeli päätti, että kasvatetaan nyt kunnon pömppis kun kerran tätä on niin pitkään väännetty, käännetty, hinguttu ja toivottu.
   Ensi viikolla... hmmm..?

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, sitä Jemmica tosiaan on. ♥
   Millaisia mahtaa tulla pikkuisista... ;)

   Poista