perjantai 4. tammikuuta 2013

Vuonna 2012

Tammikuu

vietettiin Teekakkosten kanssa. Pääsääntöisesti nautittiin pikkutassujen töminästä mutta podettiin myös vatsatautia ja kartutettiin eläinlääkäreitten tilipussia. Kanilassa koettiin surua kun jouduttiin luopumaan Eevistä.


Helmikuussa

Teekakkoset lennähtivät maailmalle. Ensin lähtivät peräkkäisinä päivinä Milla ja Kitty. Jyväskylän näyttelyreissusta matkaa jatkoivat Damon ja Eben. Jyväskylässä Jemmis pokkasi näyttelyssä tupla-BISsin, Tihru valmistui Premioriksi ja muutenkin oli erinomaisen mukavaa - kuten kotikulmien näyttelyissä aina. *sydän* Kotona hääräsi vielä Nala-neito Taavetin kaverina. Wulfylle löytyi uusi koti, jossa se sai kaipaamansa kanikaverin.


Maaliskuussa

Nala lähti omaan kotiinsa. Ii täytti kolme vuotta. Jemmiksen ensimmäinen hääreissu ei tuottanut tulosta.


Huhtikuu

aloitettiin juhlatunnelmissa sillä Iistä tuli aprillipäivänä mummo (Willicon Italianot) ja Tihru täytti heti seuraavana päivänä kaksi vuotta. Suru kulki kuitenkin rinnalla sillä menetimme samettiturkkisen Reksi-kanimme sairastelun jälkeen. Loppukuusta käytiin RUROKin näyttelyssä Hgin Messukeskuksessa, jossa Tahvi oli esillä eka kertaa ja Jemmis valmistui Championiksi. Kevättä jo odoteltiin.


Toukokuussa

ihana Risto kävi sulhastelemassa Jemmiksen luona. Ii ja Tihru tekivät näyttelymatkan Tallinnaan,  jossa molemmat valmistuivat; Ii International Championiksi ja Tihru International Premioriksi. Kävin kuvailemassa Iin lapsenlapsia Williccolassa. Ihmeteltiin, kummasteltiin, oliko Jemmiskalla vauvoja vai ei... Kevät oli ainakin jo pitkällä.

Kesäkuussa

sateen välissä pilkahteli aurinko. Ei kuitenkaan vauvauutisaurinko sillä Jemmis ultrattiin tyhjäksi. Tamski täytti kaksi vuotta.


Heinäkuussa

aloitimme (vauva)vaakahankinnan myötä aktiivisen (kissa)painonseurannan. Satoi. Loppukuusta olimme mukana SUROKin näyttelyssä, jossa saatiin kasaan valkoisten siamilaisten VP, jonka Ii voitti. Ii oli myös näyttelyhistoriansa ensimmäistä kertaa TP ja pokkasi kategorian parhaan siitosnaaraan palkinnon.


Elokuussa

vietettiin kesää - ja Taavetin ja Lulun häitä. Näyteltiin Espoon Barona Areenalla RUROKissa, jossa oli esillä peräti neljä Teekakkosta (Taavetti, Damon, Nala ja Milla).


Syyskuussa

nautittiin ulkoilusta, käväistiin Tampereella PIROKin merkeissä ja vietettiin jälleen kissahäitä. Tällä kertaa morsiusparina olivat Jemmis ja Didier. Tämäkään höpöstely-söpöstely ei tuottanut Jemmikselle vauvoja.


Lokakuu

alkoi URKin näyttelyllä Kirkkonummella. Ii valmistui Grand International Championiksi. Taavetista tuli isikissa kun sen ja Lulun pennut (Willicon Kyyhkyset) syntyivät 18. päivä.


Marraskuussa

näyteltiin jälleen, tällä kertaa Helsigissä ERY-SYDin drive-innissä. Tihru nappasi sunnuntaina ensimmäisen BIS-pokaalinsa, mitä omistaja tuuletti asiaankuuluvan... hmm... hillitysti? ;) Taavetti täytti muiden Teekakkosten kera vuoden. Käytiin tervehtimässä Hurinesian uutta vahvistusta. Reissun tuloksena meille muuttikin kaksi kissaa - ensimmäisenä Kimmo.


Joulukuun

alussa seilasin Antti-myrskyn keinutuksessa kohti Latviaa Jemmican kanssa. Jemmis kävi kuittaamassa tupla-BISsin ja valmistui International Championiksi. Pääsin Even kanssa Loviisaan moikkaamaan Kyyhkysiä ja ihastuin leppoisaan Leksaan. Maria muutti Hurinesiaan. Loppukuusta pyörähdettiin vielä Myllypurossa RUROKin merkeissä (vaikkei siitä blogimerkintää tullutkaan). Vanhin kanimme Hupsi muutti ikuisille voikukkaniityille.


6 kommenttia:

 1. Ihana summaus. Kiitos kuluneesta vuodesta! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi, murunen! ♥

  ps. Yllättävän napakkaan pakettiin se kissavuosi mahtuu. ;)

  VastaaPoista
 3. Todella tapahtumarikas vuosi teillä kissarintamalla, toivottavasti Jemsun vauvasuunnitelmat toteutuisivat vuonna 2013 ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon tosiaan mahtui viime vuoteen; täälläkin toivotaan, että tähän alkaneeseen mahtuvat Jemskukkelin vauvat. ♥

   Poista
 4. Kehräyksen täyteistä uutta vuotta koko hurineesin porukalle :)

  VastaaPoista