tiistai 1. tammikuuta 2013

Hurinesian Vuoden Kissat

Viime vuonna kävimme näyttelyissä oman mittapuumme mukaan melko runsaasti; olihan ideana saada Iille seuraava titteli ennen sterilointia (jota taas emme halunneet hirmuisen pitkälle venyttää).

Jemmis kävi näytillä harvakseltaan sillä vuoden pääpaino oli kasvatuksellisissa tavoitteissa. Niissä ei edetty mutta (ehkä hieman yllättäen!?) harvoillakin näyttelyreissuillaan Jemmis saavutti ykkössijan aikuisissa balineeseissa.

Tulosten tarkastaminen jatkuu vielä mutta tällä hetkellä tilanne näyttää Hurinesian väen osalta tällaiselta:

IC Cleverkitty LoveBabyLove
(630,26)
Vuoden paras balineesiaikuinen
Kategorian IV 4. aikuinen naaras
IP Nicator Miss Moneypenny
(570,34)
Vuoden 4. balineesikastraatti
Kategorian IV 11. kastraattinaaras
GIC Willicon Sur Maa
(494,13)
Vuoden  9. siamilaisaikuinen
Kategorian IV 13. aikuinen naaras
Kategorian IV 4. siitosnaaras (192,67)
Willicon Chil Lai Lee
Vuoden 7. balineesinuori
Hurinesian laumaan aivan loppuvuodesta liittynyt Kimmo on käynyt näyttelyissä oman mammansa kanssa ja kerännyt itselleen näyttelymenestyksen lisäksi laajan fanijoukon. Eikä mikään ihme; K-mies on kissamaisen karisman ruumiillistuma.

Keskimaan Elf Eruheran JW
Kategorian IV 8. nuori4 kommenttia:

 1. Onnittelut hyvästä näyttelyvuodesta! Me Stellan kanssa bongattiinkin Kimmo viikonlopun näyttelystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kun Kimmo on tullut huomatuksi! :)
   Ja kiitos onnitteluista - on jokseenkin hämmentävää, että rotunsa ykköspaikalla keikkuu meidän Jemmis. Eve Jemmiksen omistajana ei ole patistanut näytille enkä itsekään ole mitenkään superaktiivi. Olen siis selvästikin saanut - näytelmällisestikin ajatellen - Hyvän Kissan hoteisiini! :D

   Poista
 2. Onnea Ponnea!

  Ja Klle IIISO pusuja <3 sen "menestys" ei ole läheskään niin tärkeä kuin sen saama huomio, kuinka kiltti, ihana ja hurmaava K on. Ja kuinka hieno kuvio sekä kontrasti tuolla pienellä miehellä on, siitä on tullut vuoden aikana paljon kehuja, harvoin kuin näkee niin selkeästi täplikkään kissan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin-PÄ!! :)
   Meillä kun ei ole kasvatuksellisiakaan intohimoja asiassa niin nämä rankingit ovat hupaisaa ajankulua. Oikeasti Tärkeää on se, että kissat voivat hyvin ja että voimme tarjota niille Hyvän Kodin. Jokainen on meille voittaja vuoden jokaisena päivänä. Ja ihan parhautta on se, että tällainenkin lauma kissoja elää sopuisasti ja tyytyväisenä saman katon alla. Mitäpä sitä muuta enää voisi edes toivoa?! ♥

   Poista