sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Kissakonserttia ja painontarkkailua


Video ei sikäli anna tilanteesta todellista kuvaa, että Ii on huomattavasti äänekkäämpi joutuessaan eristyksiin oven taakse silloin kun on (videollakin taustalla ääntelevän) Taavetin vuoro liikkua vapaammin. Molemmat ottavat paljon rauhallisemmin kun saavat olla ihmismammansa kanssa.Tässä konsertin sivussa olen leikkinyt into piukassa uuden leluni kanssa. Tilasin nimittäin vaa'an, jotta saan muutakin kuin näppituntumaa kissojen painoista.


Joskus olemme paino-ongelmienkin kanssa painineet mutta tällä hetkellä tilanne on aikaslailla hyvä. Suurin ylläri oli Vienon paino; karvapallo painaa tällä hetkellä 4,05 kg kun pahimmillaan paino oli pari vuotta sitten 4,65 kg.

Muun porukan painot:
Reppis    4,70 kg
Taavetti   4,12 kg
Jemsu     3,76 kg
Ii             3,54 kg
Tihru       3,50 kg


Jännä nähdä, minkä painoinen Taavetista tulee - nythän pikkumies on 8 kuukauden ikäinen.
3 kommenttia:

 1. Voi kääk! :D Kohtahan mun pitää varata Aavalle leikkausaika... Onko Taavettia tarkoitus käyttää siitokseen? Tsemppiä eristämisen ja kahden huutavan kissan kanssa elämiseen.

  VastaaPoista
 2. Kyllähän tää alkaa olla ihan kissaihmisen elämää... vallankin tuoksujen perusteella. ;) Äänet ei meitä haittaa - paitsi sen verran, ettei esikoinen halunnut viettää toista yötä Iin kanssa samassa huoneessa. :D

  Williconin Evellä on Taavettiin siitoskäyttöoikeus eli kyllä tuosta koipeliinista varmaan aikanaan isikissa tulee.

  Ii käy vielä muutaman kerran näyttelyissä ennen kuin sen leikkautan. Ja tämän kiiman jälkeen laitan sen pillereille. Helpottaa himppasen elämää... :)

  VastaaPoista
 3. Olihan konsertti! Tuli ihan Lissun kiima-ajat mieleen. Koettelee asukkaiden hermoja. Mutta aivan ihanan kaunis on Ii tuossa videolla sinkoillessaan ja kieriskellessään sinne tänne.

  VastaaPoista