keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Kenraaliharjoitukset

Huomenna tiitiäislauma täyttää ensimmäisen viikkonsa ja sen kunniaksi pitäisi porukasta saada jonkinmoisia potretteja.
Poseeraamista ei näitten pikkuisten tarvitse harjoitella. Kameran käyttäjälle sen sijaan on äärimmäisen haastavaa saada näistä alituiseen asentoa vaihtavista ja kovasti kommentoivista pikku otuksista minkäänlaisia kuvan tapaisiakaan.
Siispä pidimme pienet kuvauskenraaliharjoitukset. Seuraus: huominen jännittää ihmismammaa vielä enemmän.

Tällaista saatiin tänään aikaan (lapset syntymäjärjestyksessä):

Nala
Hantta
Arska
Ee-meli
Taa-vetti
Pii-pa4 kommenttia:

 1. Eivät taida silkkiturkit oikein tykätä kuvauksesta, Arska tosin ottaa ihanan lunkisti ♥

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania. Teillä on varmasti ihanaa ja hauskaa niiden kanssa. Onko äiti-kisu valkoinen, siis ilman naamiota? Mitä kaikkia värimuunnoksia pennuista voi tulla?

  VastaaPoista
 3. Tiina ja Marleena: asiaankuuluvaa protestointia - isojen kundien ei vain tarvitse sellaiseen vaivautua ;)

  Lissu: kyllä, äitikissa Ii on valkoinen siamilaisvariantti. Pentujen isä on ruskeanaamio balineesi. Värivaihtoehtoina oli valkoisen lisäksi ruskea-, sini-, suklaa- ja lilanaamiot. Kolme pennuista näyttää olevan valkoisia, kolme naamiollisia. Naamioiden tarkempi väri varmistuu ajan kanssa.

  VastaaPoista
 4. Ihania poikasia teillä. Itse olen haaveillut siamilaisesta/balineesista pari vuotta. Olen vannoutunut koiraihminen, mutta kissa houkuttelisi helppoudellaan. Toki sen kanssa täytyy leikkiä ja aktivoida. Kissan kanssa ei vain tarvitse lähteä ulos säällä kuin säällä. :-) Kävin jopa Helsingin jäähallissa tutustumassa kissanäyttelymaailmaan.

  Onko teidän koti pysynyt ehjänä kissojen kanssa? Kysyn ihan tämmöisiä käytännön kysymyksiä, kun ei ole itsellä kissoista kokemusta. Kiipeilypuut taitavat olla kaiken a ja o.

  Mukava blogi sinulla, hyvät kuvat ja kauniit kissat. :-)

  -Sari

  VastaaPoista