perjantai 25. maaliskuuta 2016

Kevään korvalla

Meillä on ollut tapahtumarikas maaliskuu.

Kuudestoista päivä valkoinen kuningatar Ii täytti 7 vuotta.

Ii voisi nyt osallistua näyttelyiden veteraaniluokkaan, mikä on uskomaton ajatus.
Eihän 7 vuotta kissalla toki olekaan ikä eikä mikään mutta tämä upea lady ei kyllä ensimmäisenä tuo mieleen sanaa "veteraani". Toivottavasti Ii-muru saa viettää myös 7 seuraavaa vuotta yhtä terveenä ja toimeliaana!

Viikkoa myöhemmin - 22.3. - vietettiin tuplasynttäreitä kun Koo täytti neljä ja Ähvä kolme vuotta.
Nämä Suuret Persoonallisuudet ovat siis vielä nuoria herroja.


Kotona on kuhissut monella tapaa.
Kolmen kollin yhtaikainen kastroiminen ravisteli odotetusti mutta rajusti lauman sisäistä dynamiikkaa. Jouduimme tekemään monenlaisia muutoksia, jotta rauha ja leppoisa elämä on taattu kaikille perheenjäsenille. Kaikki muutoksista eivät ole olleet helppoja.

Uutta kotia edelleen etsivät Lara ja Micha muuttivat nuorimman pojan huoneeseen kahdestaan.
Ne ovat verkko-oven takana päälaumastamme eli läheisesti mukana koko perheen arkipäivän elämässä. Kotiehdokkaidenkin on nyt helpompi tavata tyttöjä kun mukana ei häslää supersosiaalisten kolleroisten joukkio.


Prinsessa Maria muutti Täplän, Ähvän ja Raffelin seuraksi.
Neljän lauma asettui toimivaksi kokonaisuudeksi alle viikossa.
Täplä on jatkanut kotiutumistaan ja kuntoutumistaan. Sen on mahdollista muuttaa omaan kotiinsa, jos arkaa kissaa ymmärtävä Erityinen koti jostain ilmestyy. Täplän taustan vuoksi uuden kodin on myös ehdottomasti sitouduttava pitämään meihin yhteyttä.


Kovasti äijäilevä Väinö jäi kaksin Pandan kanssa.
Pandalle Väinöllä ei ole asiaa paukutella henkseleitään ja ne tulevatkin erinomaisesti juttuun keskenään.

Vaikein tilanne oli Reppiksellä, joka ei ole enää aikoihin viihtynyt meidän laumassamme.

Sen ihana mussukkaluonne tuli esiin enää vain silloin tällöin; suurin osa sen elämästä kului yliseurallisten itämaisten välttelyyn. Reppis ei ole koskaan puolustanut itseään näissä tilanteissa, mikä on tehnyt siitä leikkisien ja supersosiaalisten itisten silmissä toivottoman kiinnostavan kohteen. Vieläkin väitän, ettei meillä kukaan kiusannut Reppistä ilkeyttään. Se ei kuitenkaan kestänyt hyväntahoistakaan kiusanhenkisyyttä vaan stressaantui ja ahdistui.

Olemme jo jonkin aikaa kyselleet Reppikselle uutta kotia sellaisilta tuttavilta, joilla olisi voinut olla tarjota sille rauhallisempi koti. Emme halunneet "myydä" Reppistä palstoilla, sillä sen muuttaminen täysin tuntemattomalle ei ole ollut vaihtoehto.

Ratkaisu löytyi lopulta tuttavan kautta. Reppis muutti tilavaan kotiin, jossa asustaa kaksi muuta kotikissaa. Kuva kertokoon kaiken siitä, miten muutto on sujunut; tuo ilme helpottaa surua ja ikävää paremmin kuin mikään muu.

Uudelle kodille myös tätä kautta lämmin kiitos parhaan mahdollisen kodin tarjoamisesta frakkipukuiselle herralle (kuten myös luvasta lainata kuvaa)!

Juhlaa, iloa, surua, eronkyyneleitä...
Niistä on Hurinesian maaliskuu tehty.

1 kommentti:

  1. Huh, teilläpä on ollut siellä äksöniä kerrakseen! Onnittelut Reppikselle uudesta kodista :)

    VastaaPoista