perjantai 3. huhtikuuta 2015

Kulunut viikko

Jos hyvin käy, tulee nyt pari päivitystä ihan peräjälkeen. Kuusiviikkoiskuvat ja -kuulumiset (hyvää kuuluu!) jäivät jonnekin muitten kiireitten alle ja huomenna on jo 7-viikkoiskuvien aika. Onnistuin myös nappaamaan jostain itselleni oikein mojovan kevätflunssan, jota yritän nyt parannella. Toki tropit ovat kohdallaan: riiwiöterapiaa kissanpentujen muodossa ja - ylläri!! - ihan uusia perheenjäseniä.

Pennuista suklainen korvaeläin Karma on varattu ja mustavalkeasta villipylly-MOOsta on alustava varaus (varmistunee kunhan kotiehdokas ehtii vierailulle). Kaunistäpläinen ja hyväilmeinen Eini etsii sijoituskotia ja Ansku on vapaana lemmikiksi.
Myös Micha ja Lara etsivät (KUULEMMA?!!) edelleen omaa, mieluiten yhteistä, kotiaan.

(Kaikki yhteydenotot ja tiedustelut suoraan kasvattajalle.)

Sekalainen kuvapläjäys kuluneen viikon varrelta:Uudet perheenjäsenet ovat siis paluu jyrsijämaailmaan: gerbiiliherrat ovat kotoisin vantaalaiselta kasvattajalta ja heidän nimensä ovat Elliot (siamese), Elijah (burmese) ja Gustav (pew). Puoli vuotta olohuonetta tyhjänä "kaunistanut" terraario on nyt täynnä touhua, tohinaa ja sinkoilevaa purua. :D

Gerbuja en olekaan ennen omistanut - sen sijaan kesyrottia minulla on ollut useita. Onpa minulla ollut myös yksi hamsteri ja - joskus ikuisuuksia sitten - hiiriherra, joka oli jo tullessaan eläkeikäinen.

Eilen oli paitsi gerbuherrojen muuttopäivä, myös Erittäin Merkittävä Juhlapäivä: Tihru täytti 5 vuotta!

Juhannuksena tulee kuluneeksi viisi vuotta siitä kun Tihru muutti meille - siitä alkoi minun varsinainen Hullun Kissanaisen urani. Jokainen kissa, jokainen lemmikki, on minulle tärkeä mutta Tihru on Aivan Erityinen. Ne, joilla on ollut onni löytää samanlainen Merkittävyys omaan elämäänsä, tietävät. Sanoja sille ei ole.

Kotimatkalla 2010

2 kommenttia:

  1. Voi noita pikkuruisia isokorvia ♥

    Erityismainin ansaistee kyllä toi säntillinen rivi kissoja katselemassa gerbiili näytöstä :D

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva, kun olette kamut saaneet gerbiilitöllön. Ja tuo rivikuva teistä on huippu! Minäkin tykkään seurata meidän gerbiilitöllöä. - Max

    VastaaPoista