sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Back In Business

Vajaa vuosi on vierähtänyt. Hurinesia on jakaantunut kahtia mutta elämä jatkuu.
Kolmen kopla yhteislenkillä

Hurinesian Uudessa Osassa on eletty kissanpennuntuoksuisia aikoja jo viime vuoden puolella kun Keskimaan TMNT-pentue muutti meille 5-viikkoisena (luonnollisesti emonsa kanssa).

Keskimaan TMNTt
Tästä pentueesta Leo muutti maailmalle (Attack's-kissalaan Norjaan) ja suolentuppeuman vuoksi ison leikkauksen läpikäynyt ja siitä urhoollisesti takaisin reippaaksi kissapojaksi ponnistanut Don-Don Vantaalle rakastavaan kotiin lemmikiksi ja balineesipojan painikaveriksi.
Don-Don ja Lara-emo
Leo by Tess
Meille kotiin jäi ihastuttamaan punatabbyvalkea hönöpoika Raffeli (yhteisomistuksessa kasvattajan kanssa; Keskimaan tuleva siitoskolli), jonka kaverina vielä toistaiseksi häärää kilpparineiti Micha, joka odottaa vielä sitä Oikeaa omaa ihmistään pentueen emon, Laran, kanssa.
Raf-Raf
Micha
Tämä vuosi alkaa niin ikään kissanpentujen merkeissä. Kimmon upea musta pantterimorsian Olga sai allekirjoittaneen suureksi iloksi tulla synnyttämään pentunsa Hurinesiaan. Olga kotiutui meille oikein hyvin ja on kietonut meidät kaikki kauniiden kiiltavänmustien tassujensa ympärille.
Olga
Kuinka ollakaan Olgan synnytys alkoi pian sen jälkeen kun viime perjantain ja lauantain välinen yö oli kallistunut Ystävänpäivän puolelle. Valentine's Day -pikkuisia syntyi kaikkiaan kuusi kappaletta mutta yksi niistä, ensimmäisenä maailmaan tullut, lähti heti synnyttyään pikkuiseksi kissanenkeliksi. Onneksi loput viisi olivat kaikin puolin terveitä, alusta asti reippaita kissalapsia.
Ikää vajaa 1 vrk
Lähiaikojen suunnitelmissa on - pentujen kasvun seuraamisen ohella - pissapoika Ähvän laittaminen Suprelorin-implantille. Samalla ell-reissulla Panda-papalle tehdään suurehko hammasremontti ja neljän kissan rokotukset saatetaan ajan tasalle. Hiukan myöhemmin isikissa Kimmo kastroidaan. Harras toive on, että kahden viriilin kollin hormoneiden ottaminen pois pelistä toisi helpotusta kotona vallitsevaan pissasirkukseen. Aika näyttää; ja osaapa tuon merkkailun jalon taidon kastraatti-Pandakin eli toiveeni eivät ole taivaissa (hädin tuskin puitten latvojen tasalla). *wirn*
Kimmo - Isikissa
Panda
 Hurinesiassa on myös hiljaiselon aikana otettu askel Suureen Tuntemattomaan: nelkkulaumaan on tullut kolmosvahvistus (tosin enää vain vajaaksi vuodeksi - ensi vuoden alusta voimaan astuvan kategioiden uusjaon myötä olen taas "turvallisesti" takaisin nelosissa tältäkin osin).

Kissamatkani varrella olen iskenyt silmäni kiharaturkkisiin cornish rexeihin ja alkanut varovaisesti haaveilla sellaisesta (VOIKO kissoista haaveilla "varovaisesti"?!) Niinhän siinä sitten kävi, että ystäväni Jelenan kotona syntyi viime vuoden syyskuun lopulla cornarivauvoja, joiden kasvua tuli seurattua vaarallisen tarkoin. Ja niihän siinä sitten kävi, että jouluna Hurinesian oveen koputti Jelena, jolla oli tuomisinaan Paras Joululahja Ikinä; Väinö (Framillan Rolling PickaBoo). Väpä on sijoituksessa Framillan-kissalasta eli siitä itsestään on tarkoitus aikanaan tulla pikkukikkaraturkkien isikissa.
Väinö


2 kommenttia:

 1. Ihanaa! Näitä blogimerkintöjä onkin ollut ikävä! :) Ja kauniita kisuvauvoja ja uusia tulokkaita näkyy piisaavan edelleen, oi onnea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos; kiva kuulla, että on kaivattu! ♡
   Jospa nyt näitten vauvojen merkeissä saisin aikaiseksi kirjoitella - ja heräteltyä pahasti uinuneen kuvausharrastuksenkin taas henkiin!

   Poista