perjantai 10. tammikuuta 2014

Perjantai-illan kissat - ja koira

Pennut täyttävät huomenna 11 viikkoa. Yritin tänään ottaa niistä asiallista kimppapotrettia ja totesin, että ei. Ei näistä pennuista sellaista oteta. Ehkä se fiilis, että nyt on käsissä kahta edellistä pentuetta säpäkämpi viisikko, pitää paikkansa? (Eivätkä ne edellisetkään mitään ujopiimiä ole olleet!)
Pennut ovat parhaillaan vapaana. Kun pentuhuoneen ovi aukesi, nämä sinkosivat kukin omaan suuntaansa täyttä vauhtia. Tämä on varmaankin kolmas kerta kun pennut ovat vapaalla jalalla - eikä enää jännitetä mitään. Koirien selkään hypitään, hyllyillä kiipeillään ja isoille kissoille annetaan hammasta ja kynttä elleivät nämä muuten tajua väistää.
Joku sanoisi riiviöitä, minä sanon TÄYDELLISIÄ pikku kissoja!
Ja suloisia, loputtoman suloisia...
Ja vaikka kissoihin keskitytäänkin, on pakko mainita meidän pienestä SUPERpakkauksesta. Noksu oli viime maananaina ensimmäistä kertaa mukana metsäretkellä. Olin varautunut kantamaan Noksua jo menomatkalla mutta e-hei, tyttö tepasti reippaasti koko menomatkan ja loikki metsässä haistellen jännittäviä tuoksuja. Vasta paluumatkalla pikkutassuihin iski uupumus ja nostin tytön takin sisälle lämpimään lepäämään.
Harmillisesti töissäkin on ollut pakko käydä, jotta laumalle saa ruokaa mutta ensi viikko sentään menee tassuväen kanssa kotona. Harkittu liike, pakko myöntää. Haluan viettää pienten kissojen kanssa mahdollisimman paljon aikaa ennen kuin ne lähtevät omiin koteihinsa.

1 kommentti: