keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Maailma kutsui

Tyhjän pesän syndrooma iski yhdellä kerralla kun kaikki lapset lähtivät omiin koteihinsa viime sunnuntaina.

Allu ja Jonska muuttivat yhteiseen, ennestään eläimettömään, kotiin Tampereelle. Perheessä on kaksi lasta
(1 ja 7 v), joista vanhempi sai nimetä kissat. Allun uusi nimi on Merri ja Jonskasta tuli naisellisemmin Naomi.
Seija muutti samaan suuntaan, hieman pidemmälle vain, ja asustaa nyt kissallisessa ja koirallisessa kodissa. Sukulainenkin kodista löytyy sillä Anis (Nicator My Fair Lady) on Iin tytär, meidän Tihrumme täyssisko (pentujen tätipuoli). Seijan uusi nimi on Kiri, joka on japania ja tarkoittaa usvaa/kastetta. Tytön ääni on kuulemma myös kantava ja kaunis kuin Kiri Te Kanawalla. :)
Ronnyn muuttomatka vei Helsinkiin. Kodissa oli kissakaverina odottamassa viime heinäkuussa syntyneestä Willicon Star Wars -pentueesta Laban (W. White Wookiee). Perheessä on myös kaksi lasta ja koira, joten vauhtia ei varmasti tule puuttumaan. Ronnykin pääsi eroon äijämäisestä nimestään ja on nyt tyttömäisesti Pipsa.
Ellen muutti Seijan tavoin sukulaisperheeseen, sillä siro prinsessa pääsi isänsä Alin (W. Sir Seraphim) ja tätinsä Baban (W. Lady Lahore) seuraksi. Myös Ellulla on uudessa kodissa koirakaveri.
Uusista kodeista on kuulunut, että pennut ovat alkaneet reippaasti asettumaan taloksi. Kavereiden kanssa on tutusteltu pikkuhiljaa ja siinä sivussa syöty niin, että hirvittää (näillä kakaroilla todella oli/on legendaarinen ruokahalu!). ;)
Itse olin raukkamaisesti karussa pentujen lähtiessä. Todella rankalle kodin tyhjeneminen (ja hiljeneminen!!) tuntui näinkin, ja muutamat itkut on pitänyt tirauttaa. Helpottaa kuitenkin tietää, että kaikki ovat rakastavissa kodeissa.
 Onnea elämään, WW-/rakkauslapset! Olkaa kissamaisen tuhmia ja keksikää paljon kolttosia!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

9 kommenttia:

 1. Onnea pikkuisille niiden uuteen elämään! Varmasti luopuminen on haikeaa, mutta kaikki saivat varmaan hyvät kodit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reippaina pikkuiset kuulemma lähtivät maailmaa valloittamaan, ja uusista kodeista on kuulunut hyviä ensiuutisia.

   Toisaalta... tämä oli sellainen rämäpääryhmä, että ongelmia en uumoillutkaan. ;)

   Poista
 2. Onnea matkaan maailmalle! Tyhjän pesän syndrooma helpottaa aikanaan. Ehkä pääset joskus tapaamaan pesästä lentäneitä kisuja jossain tulevaisuudessa? Minä olen käynyt ainakin kerran luovuttamisen jälkeen "tarkastuskäynnillä" kissanpentujen luona: ehkä enemmän itseni kuin kissojen vuoksi. Tämä on helpottanut omaa luopumisen tuskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpottaahan se... ja toiveissa on joskus tulevaisuudessa osua samoihin kissanäyttelyihin. Ja toki jo kuulumiset lievittävät pahinta ikävää. ♥

   Poista
 3. Voin kuvitella sen kun ei ole niin paljoa melua ja pikku miukumista. Kyllä he pärjäävät suuressa maailmassa :) Mukavat perheetkin ovat varmasti saaneet. Taas kerran kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitikissa on ottanut erityisen lokoisasti kun ei tarvitse olla lapsia paimentamassa; Jemmis kun superäitinä tarkisti jokaisen miu-äänen. ♥
   Oikein kivoilta tuntuivat uudet kodit - tai oikeastaanhan niistä moni olikin jo vanha tuttu. Mikä sen ihanampaa!

   Poista
  2. Parempihan se tutuille antaa kissa hyvään hoitoon kuin tuikituntemattomalle. Ja parempi myös tutulta hankkia lemmikki :) Me olemme hankkineet kaikki kissat tutuilta.

   Poista
 4. Sieltä lähtivät ihan varmasti hienot pienokaiset suureen maailmanvalloitukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan olla puolueellinen sanomaan mutta kyllä hienompia saa etsiä. ;)

   Poista