lauantai 8. kesäkuuta 2013

Panda näytillä

Panda kävi tänään aloittamassa kastraattiluokat Ery-Sydin drive-in-näyttelyssä Hyvinkäällä.


Tuomari Natalia Sidorova tykkäsi Pandasta kovasti; sen ilme ja tyyppi saivat roppakaupalla kehuja. Panda käyttäytyi arvostelussa kaikin puolin mallikkaasti ja pokkasi ensimmäisen sertinsä.

TP-valinnoissa oli viisi komeaa kastraattiherraa, ja tiukan kisan vei nimiinsä balineesi Jesse. Vertailuun viimeiseksi jäivät Jesse - ja Panda! Huonommalle ei todellakaan hävitty, ja kotimatkalle oli helppo lähteä suu korvissa.

Sydäntä sykähdytti nähdä näyttelyluetteloon ehtinyt omistajalistaus; Panda on kasvattajansa Hannan ja Hurinesian ihmisväen yhteisomistuksessa. Vetää liikuttuneen nöyräksi kun tietää, miten Erityinen Panda Hannalle on. Meillä ei myöskään ole mitään osaa eikä arpaa Pandan matkassa tähän pisteeseen - eli nimi omistajaluettelossa on käsittämätön kunnia.
Kiitos, Hanna - teemme parhaamme ollaksemme tämän arvoisia! ♥

2 kommenttia:

  1. Kiitos kuuluu teille kun olette Pandaa rakastaneet ihan yhtä paljon kuin minä. Millään muulla tavalla en olisi voinut teitä enempää kiittää. Puntti tutisi kasvattajallakin ja meinasi tajua lähteä kun kauempaa TP valintoja seurasin. Panda on <3

    VastaaPoista
  2. Komia on Panda näin maalaisenkin silmissä.

    VastaaPoista