perjantai 21. syyskuuta 2012

Terveisiä Tampereelta & kanelirakkautta

Viikonloppu vietettiin Tampereella PIROKin kissanäyttelyn ja kyläilyn merkeissä. Ihanat Nala (Willicon Po Goi Lee) ja Indie (Crimsonette's Cinderella) emännöivät vierailua niin mallikelpoisesti, että suuntaamme ilman muuta toisenkin kerran näyttelymatkalla samaan osoitteeseen!

Kamerakalustoa ei ollut mukana (kun tiesin, ettei näyttelyssä olisi aikaa kuvailuun) mutta nämä kännykkäotokset välittävät lähestulkoon täydellisesti emäntien huolehtivan ja osallistuvan asenteen:Iikulainen sai molempina päivinä sertinsä eli on nyt kahden CAGCIBin päässä seuraavasta tittelistään. Mummo myös käyttäytyi huomattavan kauniisti; pöydällä toki juteltiin ja kommentoitiin muttei muristu tai sähisty.Oma aikani meni assaroinnin merkeissä. Lauantaina hommasta selvittiin (kiitokset vaan mukana jännänneille!! ;)) ja sunnuntaina siitä sai nauttia ihan tosissaan. Kivaa puuhaa, suosittelen kaikille (menee pidempikin näyttelypäivä kuin siivillä!)!

Hurinesiassa on kaikessa hiljaisuudessa myös vietetty Willicon-häitä.

Alkuun sulhoa piti vähän patistella
(ja sehän topakalta kilpparineidolta käy!).
Jemmican sulhona pyörähti elegantti kaneliherrasmies Didier (Willicon Nemo, OSH o var), joka kiepsahteli ja kellahteli itsensä meidän koko perheen sydämiin. Valloittava luonne, kerta kaikkiaan! Nyt voidaan vain jännätä, josko tällä kertaa tärppäisi.
Willicon-pesän kotisivulta löytyy mm. mahdollisten pentujen väri- ja rotuvariaatioita. Hyvällä onnella pentukopassa tulee kellimään melkoisen värikäs joukkio. :)

Didier &Jemmica


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti