perjantai 14. lokakuuta 2011

Ruokasubstanssia

Saimme Kolmen Kissan Koplalta  tunnustuksen. Lämmin kiitos tästä; yritämme saada blogiimme substanssia täyttääksemme tunnustuksen mitat.

Tunnustuksen saajan pitää:
1. Kiittää tunnustuksen antajaa.
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.

Tällä kertaa koko kissalauma ei pääse ääneen vaan valitsemme satunnaiset kahdeksan tunnustusta kaikille läheisestä aiheesta: ruoka.


1. Meillä ei ole vapaata raksubaaria; kissat saavat ruokaa aamuisin ja iltaisin. Palvelijoiden ollessa kotona tarjoillaan iltapäivisin myös pieni välipala (esim. raksuja aktivointilaudalta).
2. Pahin ruokarosvo on Tihru.
3. Kilteimmin kissanruokaa odottaa Tihru.
4. Nälkäkiukkuisin laumassamme on Jemmica.
5. Jemmica joutuu syömään aamuraksut eristyksissä edellä mainitusta syystä.
6. Meillä on kahdesti oltu onnistuneella kissadieetillä; onnistuneet laihduttajat ovat Vieno ja Tihru. Molemmat keräsivät elintasovatsan huimalla vauhdilla steriloinnin jälkeen.
7. Kaikki muut syövät Multicatin herkkupalana paitsi Jemmica, jolle se pitää hienontaa ja piilottaa ruokaan.
8. Jemmica & Multicat -yhdistelmää lukuunottamatta meillä ei tunneta käsitettä "nirsoilu". Kaikki tarjottava kelpaa. Kelpaa vaikkei tarjottaisikaan. Ja jos ei tarjota niin varastetaan. Varastettavaksi kelpaa kissojen ruoka, koiran ruoka sekä ihmisten ruoka. Luultavasti kanienkin ruoka kelpaisi mutta se säilytetään eri rakennuksessa eivätkä kissat (vielä) ole keksineet, kuinka saada sitä sieltä.


Haastamme mukaan Hurinesian emännän pisimpään seuraaman blogin, jonka taustalta löytyy tällä hetkellä juuri sopivasti kahdeksan pikkukissaa. Tietäen ja tuntien lauman palveluskunnan kiireen emme kuitenkaan rohkene edellyttää vastaamista. Niinpä tarjoilemme sen sijaan kuvan näistä kahdeksasta reippaasta kissanaperosta, joita Hurinesian edustajan oli ilo ja kunnia käydä tervehtimässä muutama päivä sitten.

Willicon Nightwish-pentue eli kahdeksan kaunista ja komeaa Manna-mamman kera:


Ja koska kaikkia kuitenkin kauheasti kiinnostaa niin kyllä: meillä edetään myös kovaa vauhtia kohti kissavauvaista elämää. Ihastuttavia Williccoja on siis luvassa myös niille, jotka eivät vielä ole omaansa ehtineet hankkimaan. ;) Masukuva on luvassa jälleen maanantaina. Tähän kuitenkin vielä aiheeseen sopivasti (pari päivää sitten napattu) kuva odottavasta mammakissasta ruokailemassa.
3 kommenttia:

 1. Voi Iikkuliisaa! Ja mahaa! Voi kun mä niin odotan meidän Aniksen massua ja potkuroita ja muita hömpötyksiä!!

  VastaaPoista
 2. Teil on jo vaikka kuinka paljon substanssia, ei tartte enempää :D Hauskoja syömisjuttuja, mistäköhän löytyy niitä kissoja joilla vapaa ruokkiminen ja raksubuffet toimii? Just nauroin kun luin vanhaa kissakirjaa 80-luvulta ja siinä sanottiin että kissalla pitää olla raksukuppi aina saatavilla ja terve kissa ei syö itseään lihavaksi. Aika paljon sairaita kissoja taitaa olla tuttujen kissoissa :D

  VastaaPoista
 3. Greta: tiedän tunteen; mä olen kanssa IHAN tohkeissani Iikun kanssa. Ja järkyn kauhuissani kun tuo maha on noin valtaisa. Enkä malta odottaa, että huushollin valloittaa lauma pikkuitiksiä. :D

  Saara: :D Ihan sairasta porukkaa siis niin meillä kotona kuin koko kissalähipiirissä. Toisaalta: Ii söi pari päivää kuin hullu kun sai Odottavan Mamman Raksubaarin ja rauhoittui sitten. En silti aio alkaa testaamaan samaa koko kissalaumalla. Ainakin Tihru söisi itsensä halki parissa päivässä. Tai tunnissa... :P

  VastaaPoista