torstai 20. lokakuuta 2011

Pesäpaikkoja ja villiintymisiä

Näitä pesiä pitäisi selkeästi olla useampi sillä toisinaan tahtoo tulla ruuhkaa. Toiset osaavat kuitenkin odottaa nätisti omaa vuoroaan.


Ii koepötkötteli tänään useita eri mahdollisuuksia vauvapesintään. Seuraavana kuvasarja, joka tuli napattua kun sopivasti tuhisin peiton alla ja tarkkailin mamman manööverejä (juu, kyllä kamera pitää olla käsillä AINA - nukkuessakin ;)).

Mutta mahtuu meidän elämään vielä ajoittain jotain muutakin kuin alati kasvavan masun tarkkailu ja kauhistelu.

Kuten monessa muussa kissaperheessä, meilläkin Zooplus-päivä on kaikkien suosikki. Tänään ruokalähetyksen lisänä oli kissanminttutyynyjä ja valerianapömpiäisiä.

Jemsu sukeltaa (jo osittain ruokatarjonnasta tyhjennettyyn) laatikkoon outojen tuoksujen houkuttelemana. Huomatkaa takapiru, joka kyttää tilaisuuttaan...


Jemsun häijyilme, johon Reppis vastaa järkähtämättömällä äijäasenteella.


Ei nolata asianomaisia. Todetaan siis vain, että Reppis sai kuin saikin kissanminttutyynynsä."Munmunmun ihanaihanaiiihaanaa..."

Vieno puolestaan villiintyi valerianapussukasta.


Kaikkensa antaneena... :D


Krhm... En ole ollenkaan varma, kuinka hyvää tällaiset mahdollisesti (ja ilmeisesti) huumaaviksi luokiteltavat aineet tekevät siunatussa tilassa. Tämä mamma kävi joka tapauksessa ja mitään kyselemättä hakemassa omansa syrjään laitetuista.

(Mikä vatsakuvakulma!!)

Sitten ei masu paljoa painanutkaan...
Rauha on jo laskeutunut ja villiinnyttävät tuotteet on kerätty talteen odottamaan uusia leikkejä.

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Vieno ja Reppis pistivät erityisesti hymyilyttämään noiden pikkutyynyjensä kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Vatsa kasvaa hurjaa vauhtia! Montakohan sieltä tulee? Tiedättekö?

  VastaaPoista
 3. henni: kyllä nauratti itseänikin kun katseli noitten sekoilua. Ei ne ikinä ennen ihan NOIN ole hurahtaneet (hyvää kamaa selkeästi Zooplussalla ;)).

  Naukulan Mamma: no niinpä! Vielä on aikaa vaikka kuinka (noin kolme viikkoa) ja vatsa on jo nyt kuin viimeisillään. Meillä ei ole mitään hajua siitä, montako on tulossa. Toivomme vain kovastipaljon, että ihan vain maltillinen ja kohtuullinen määrä. *peukkua*

  VastaaPoista