maanantai 31. lokakuuta 2011

Maanantain masukuva V

Näitä kuvia ei tarvitse varmaan sen kummemmin selitellä.

Odotusta on jäljellä hieman yli viikko. Mammakissa kehräsi jyrisevästi ja leipoi tassuillaan koko kuvaussession ajan eli olo on ilmeisesti kutakuinkin niin kohdallaan kuin se tässä vaiheessa vain voi.


Istumakuva eiliseltä.

12 kommenttia:

 1. Iin massu näyttää tosi isolta...hui <3
  Sulla taitaa olla parin viikonpäästä aikamoinen vipinä siellä :)
  terkuin Niina

  VastaaPoista
 2. Ompas muhkea maha :D Voimia Iille loppu rutistukseen! :)

  VastaaPoista
 3. Huu huhhuh! Onneksi LA on ensi viikolla, loppuu tuo paisuminenkin jossain vaiheessa. Iiku Ii, muista nyt, että niitä muunkin värisiä kuin valkoisia pentuja on tilattu (Valkoisilla on mieletön itsensäkorostamisen tarve tekemällä yleensä 2/3 pennuista valkoisia, vaikka geneettinen todennäköisyys antaisi valkosille prosenttiluvun 50) Ensi viikolla lumivyöry! Ja me ollaan Ninan kanssa vastaanottamassa. Kera kuohuviinin <3

  Anonyymi mamma Willicon

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti Ii ei yritä rikkoa Mannan ennätystä. Paljon rapsuja hehkuvalle Iille :)

  VastaaPoista
 5. Massua tosiaan riittää!

  Kunnes toisin todistetaan, eletään vahvasti siinä uskossa, että tulossa on kohtuullinen määrä isoja, reippaita pikkukissoja. Laitetaan väriasiatkin kondikseen eli pari valkoista, loput (olisko se 4?) naamiopikkuisia..?

  Saas nähdä... ;D

  VastaaPoista
 6. Ei muuta kuin <3 Tyytyväiseltä näyttää ihana Ii :)

  VastaaPoista
 7. Onpas teillä ihania ja tosi kauniita kisuja! Löysin tänne blogiin Naukulan kautta. Ihailen suuresti siamilaisia ja balineeseja joskin montaa muutakin isokorvaista ja itämaista rotua ja kuitenkin meidän perheessä on ragdoll... No, kissat on aivan hurmaavia ovatpa ne jotain rotua tai eivät. Onnea odotukseen :)

  VastaaPoista
 8. Lissu: kiitos kehuista ja onnentoivotuksista! Toivottavasti eksyt seuraamme jatkossakin kun päästään lähiaikoina tositoimiin eli vauvauutisiin ja -kuviin. :)

  Ja ehdottomasti olen samaa mieltä kanssasi siitä, että jokainen kissa on ihastuttava. Meidänkin kotikissakaksikko ansaitsisi melkein oman bloginsa kun jäävät täällä useimmiten sivurooliin. Sydämessä kaikki ovat kuitenkin tasaveroisia. <3

  VastaaPoista
 9. Ehdottomasti luen jatkossakin ja seuraan kissavauvauutisia. Pennuista tulee varmasti oikeita sydäntensärkijöitä suurine korvineen :)

  VastaaPoista
 10. Onpas komea masu :) Toivottavasti saatte roppakaupalla pulskeita ja terveitä kisuja! Tsemppiä koko porukalle tulevaan H-hetkeen!

  VastaaPoista
 11. Hieno masu! Jokohan niitä uutisia olisi tarjolla?

  VastaaPoista
 12. Ei vielä uutisia, kihelmöivän jännittävää odotusta vain. :)

  VastaaPoista